Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žehlenie vlasov a vhodné prípravky

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov a vhodné prípravky
Adulka

ahojte, dostala som žehličku na vlasy s kovovými platničkami a počula som,že je vhodné používať nejaký prípravok alebo krém na vlasy pred žehlením, aby sa vlasy chránili pred vysúšaním a ničením. neviete mi povedať kde niečo take predávajú a koľko to stojí? nechcem si totiž zničiť vlasy. .
ďakujem .

sonka

bibusska3... schwarzkopf ossis - spray na ochranu vlasov pred žehl. som už použ. a mne sa neosvedčil vôbec. Používam hasty teraz a ten je lepší podľa mňa.

bibusska3

adulka, pripravky na takzvane podzehlenie sa pohybuju v roznych cenovych kategoriach.Ale ak si ozaj chces chranit vlasy,vyber si radsej drahsi a kvalitnejsi pripravok,.Velmi dobry podzehlovat je aj schwarzkopf ossis, vlastne je to cely rad pripravkov urcenych na zehlenie vlasov, Tieto pripravky predavaju iba v kadernictvach

ceitra

Ja mam tiez Remingtonku a som s nou velmi spokojna, kupila som si aj kulmu tiez remington a je to kvalitka. Tiey som objavila brutalny pripravok na ochranu vlasov pri zehleni, robi fakt zazraky. Je to tekuty hodvab, vola sa Chi Silk Infusion ale predavaju ho dost draho v kadernictvach. Nasla som ho na -odkaz odstránený- za polovicnu cenu. Fakt odporucam, vyskusala som vselico a toto jedine brutalne funguje.

sonka

lucka... mala som rovnaký prob. ako máš teraz ty a vyskúšala som už toĽko prípravov a žiadny nepomáhal. No teraz mi účes perfektne po vyžehlení drží i vonku. Zmenila som totiž žehličku - nekvalit. etu som zamenila s kvalit. remingtonkou a výsledok sa dostavil už po 1. použ. Napokon po žehlení si ´dám na vlasky trošku vosku, niekedy pred žehl. i prípravok na ochranu vlasov od kader. a to je všetko. Proste investovať sa oplatí, potom sa ti to vráti.

lucka

ahojte:)mám brckave vlasy, co mi niekedy dost lezie na nervy. zehlim si ich, ale len co vydem vonku alebo do vlhkeho prostredia, zvlnia sa mi opät. co mam pouzivat, aby mi vlasy ostali rovne? obycajny lak na vlasy mi nepomaha-

sonka

duklatn88... ak ti môžem poradiť, tak do prípravku radšej zainvestuj a kúp si nejaký od kaderníka, vráti sa ti to časom, ale tie prípravky bežne predajné v obchodoch nestoja za nič, zbytočne vyhodené peniaze a ešte po nich budeš mať aj mastné vlasy, tak to akokeby si ani žiadny nepoužívala, z vlastnej skúsennosti ti vravím.

duklatn88

ja mam žehličku ETA červenú a zajtra idem do DM-ka a idem si kupiť nejaký prípravok.. aký odporúčate? ale aby nebol drahý

sonka

lenulka... jj, prídeš do salónu a vypýtaš si, čo chcceš, prípadne sa poradíš a oni ti pomôžu. Ak by prípravok nemali (čo sa nestáva často), objednajú ti ho a prídeš neskôr.

Myslím, že Matrix je lepší ako wella i keď wellu som neskúšala, ale radili mi viac Matrix.

lenulka

sonka: a to normálne prídem do kaderníctva a vypýtam si tam nejaký sprej na vlasy a oni mi ho hneď predajnú alebo mi to najprv objednajú a príde mi to tak za +/- 1 týždeň alebo ako? A ešte som sa chcela opýtať, že či si už skúšala Wellu:
www.wellaprofessionals.sk
A či vieš porovnať ten Matrix s tou Wellou? Lebo sa neviem rozhodnúť čo bude lepšie.

sonka

domuška... Ja som si v pond. objednala Remington S 1031. Je to presne tá ako tvoja, len 31 - tka má úzke žehliace plochy (kedže mám kratšie vlasy a ofinku, tak so širokými by sa mi omnoho ťažšie žehlilo). Tak tiež som zvedavá aký bude. Ale čo som čítala ma fóre, tak tie žehličky si veľmi chvália, ba dokonca S 1032 má aj kamoška a tiež si ju nevie vynachváliť, navyše tie dve žehličky sú najpredávanejšie na trhu, tak si myslím, že lepšiu kúpu sme už ani urobiť nemohli.

Čo sa týka prípravku, tka ja mám teraz hasty spray a som spokojná, ale tiež dobrý je aj Matrix, zoženieš ich v kaderníckych salónoch.