Nouri Fusion - ste s ňou spokojné

ivkaxxxx

dddd keby sme ste vy my nepotrebovali chudnut, lebo ste pekne stale, tak by tu nebolo tolko prispevkov o chudnuti...no, ale ty si chcela asi len tak rypnut, ze?nevyslo.anonym mna nemoze rozhodit.jedine rozosmiat.

ivkaxxxx

tak porad tie recepty...vsetko dobre co funguje.no ja som vyzerala otrasne po porode-bohuzial.ja aj ten moj sme 2 uprimny ludia, co sami sebe neklamu.ten moj ma nijako nehnal do chudnuta a nikdy nepovedal, ze som skareda.ale ja sa rozhodne v tele 162 cm a 50-55 kg citim skvelo.ostatne mat brucho jak v 6mesiaci tehotenstva si asi nemala po 8 mesiacoch od porode,ze?vsetky moje kamaratky ked odchadzali z porodnice boli ako prutik.len ja nie.proste mas stastie, ze si sa netrapila vzhladom.a kto my? nepotrebuje chudnut?podla mna len pokrytec moze povedat, ze ho partnerka bude pritahovat aj s 20 kg tuku navyse........tak priber a uvidis.som sa fakt zasmiala

ddddd

ivkaxxxxxx
my nepotrebujeme chudnúť aby sme partnera priťahovali...

my sme stále pekné, aj po pôrode som bola aj ked som mala pár kíl navyše a nepotrebujem kozmetiku od herbalifu aby som sa dostala do formy...
poznám iné recepty ako na to

ivkaxxxx

a to aloe je spiskove.medicina je tiez len byznys, lekarne to same.herbalife aloe je koncetrovane-staci troska do vody.predrazene su akurat umele napoje...ale co vam budem vysvetlovat.kazdy si je strojcom vlastneho stastia.....

ivkaxxxx

no mne to pride, ze niekto chce len uskodit.ja mam zle skusenosti, ale s ludmi, nie s produktom.vyrobky herbalife su super.teraz chudnem.zostalo mi 20 kg po porode a mam uz len 7 kh navyse.moje telo opeknieva, formuje sa mi postava.ked niekto nieje schopny dodrzovat uzivanie a musi sa prezierat zradlom, tak nech sa necuduje.to, ze sa niekto vyhedze z herbalife, tak sa normalne tie necistoty tahaju von.ja som mala vzdy peknu plet a zrazu z nicoho nic bum-same akne.teraz cakam na kozmetiku od herbiku, od partnera k narodkam.som to pouzivala a super!!!vsak potom mozem poslat aj fotky pred a po hubnuti.sa budete vy co mate negativne reci cudovat.diky herbiku nemam sialene chute, zmestim sa do svojej zimnej bundy, skoro uz aj do ryfli a mojho partnera opet pritahujem jak magnet.no jo.mat tak moju skusenost, ze?a ked je to drahe, tak si to zozente lacnejsie.jako ja.

ddddd

pre: 1a2a3a

ja som na tom ošetrení bola, a nemám s tým dobré skúsenosti. Takže viem o čom hovorím.
a aloe vera sa dá kúpiť aj v lekárni nemusím práve kupovať predražený od herbalifu...
ale to je ich marketingový ťah. Však to poznáme všetci. Ked ti uškodila kozmetika, tak povedia, že kozmetika je v poriadku, že stravu treba upraviť, ked nie stravu, doplniť čaje, rôzne vitamínový doplnky...
o tomto som hovorila. Nie o účinkoch aloe vera.
ja náhodou celkom dobre viem aké účinky má aloe vera...