ahoj ja by som sa chcela opýtať, aké máte skúsenosti kozmetikou NouriFusion, pomohla Vám? alebo ju úplne zatracujete?
Nouri Fusion - ste s ňou spokojné
tak ja si rozhodne kvoli beckhamovi nekupujem produkty....samozrejme, ze ked je l.ignarovi zaplatili, tak robi pre nich.no zadarmo snad nikto nepracuje...herbalife je bohata firma a ma na dlhe a narocne vyskumi.ten nite works je super.myslim, ze v cr a na sk sa ani nepredava.ja kazdopadne nechcem robit reklamu, ale fakt nechapem jednu vec: dddd pise, ze produkty nejedla, ale tvrdi, ze nefunguju.JA SOM ICH JEDLA A JEM A FUNGUJU.a pokial sa niekto trapi so vzhladom-smelo do nich
pan Luis Ignaro je nositelom nobelovej ceny v oblasti kradiovaskularnych ochoreni, ne zaklade ktore sa vyrobil produkt nite works alebo tak nejak...a bzhladom na to,ze ten pan ma nobelovu cenu predpokladam,ze sa o neho vsetky firmy musia trhat a moj nazor je,ze vobec pre HL nepracuje,len firma vyuziva jeho meno,lebo si to zaplatili a moze s nim i tak akurat nieco konzultovat a skor ako sa do mna pustite chcem,aby vsetci vedeli,ze je to moj nazor a mozte sa odvolavat na co chcete,davat dokazy ake chcete,toto si myslim a tak isto aj Beckham na tricku nenosi HL len preto,ze to chce on,ale preto,ze HL ich sponzoruje a plati si za to...
piť a jesť...
napíšem ti prečo to tu takto hovorím. Robila som pre podobnú firmu. Ten tovar ide cez ruky viacerých ľudí, je to maloobchod a preto sú tie výrobky drahé. lebo každý chce zarobiť. A keby si videla v skutočnosti tie nákupné ceny... plakala by si ako niekomu plníš vrecká, za to že ťa peknými rečičkami oblbne. Aj ja som oblbovala... a nebolo vtedy nič lepšieho ako práve tie výrobky, ktoré ja predávam.
hovorila som že ako všetky výrobky používam doma, ako ich používa moja rodina, známy... všetkým nám výborne robia... sú perfektné. ale pravda je taká že moja rodina ani známi to nepoužívali a ani ja.
sorry nie z aloe ale z tých prípravkov od herbelife...
potom ked to prestaneš piť daj vedieť koľko si zase naspäť pribrala
pokiaľ viem, o chudnutí si tu ty začala, a ja sa k takej téme vyjadrovať nebudem.
ale určite nebudem piť aloe a čakať či schudnem alebo nie