ahoj ja by som sa chcela opýtať, aké máte skúsenosti kozmetikou NouriFusion, pomohla Vám? alebo ju úplne zatracujete?
Nouri Fusion - ste s ňou spokojné
jaaaa1, ja ťa tu ani nevidim, ja som to predsa tebe nepisala!!! ale všeobecne. najdeš veľa portálov na internete o aloe. je na každom čo si zvolí, čo je preňho to najlepšie a čo mu vyhovuje, je to tak aj so všetkým.
1a2a3a:
tak ja velmi dobre viem, o čom pišem,tak nehádž všetkých do jedného vreca....s tou firmou som si uzila svoje a nebola to velmi prijemne...pekny vecer
ddddd, ak si najdeš na internete kdekoľvek o aloe, tak sa presne dozvieš na čo slúži. a je na škodu veci, že ludia na tomto nete rozprávajú o tom čomu nerozumejú. nemajú skúsenosti, či už s kozmetikou alebo iné, ...jedna pani povedala....
moje zlate keby ste tam robili nieko pochopili by ste...herbalife je jak nejaka sekta co od vas len pyta prachy..kozmetika mi pomohla ale tolko penazi co som im dala a uz tam nechcem robit. Obzvlast jedna pschoosobka, co dava take reci ako keby bola na stofe..no nechapem a skoro som sa im chytila na tie klamstva. a este som aj ludi klamala, lebo vidim ze na nete s do da vsetko kupt lacnejsie. lutujem svoje ciny a chcem aby mi prepacili vsetci ktorym som nieco predala.
bola som dva krat na tomto osetrni a mozem povedat za nejjake zlepsenie tam urcite vidim....ale tak po dvoch razoch nemozem ocakavat zazrak...navyse mam zmiesanu plet(15rokov)
navyse mam mi to robi strasne zlata baba...:)no uvidime:)
a ešte som zabudla povedať... že ja som bola u takej poradkyne... ktorá ten krém ani vklepkávať do pleti nevedala... skôr mám taký pocit že ma vyplieskala, ale aj toto by som prežila, ale tá reakcia potom ...
dakujem mirka...
... nepiješ náhodou aloe vera od herbalife?
však to sú len reklamné ťahy...
keď nie je dobrá kozmetika, idú ďalej... upraviť stravu... kupiť si čaje, kupiť si aleo vera... a ešte bohviečo čo...
a tiež nie som spokojná s touto kozmetikou...
Ja som citilivá na vitamín C a sprostá som sa dala presvedčiť... že určite mi to neuškodí, lebo neviem čo... blablabla...
a majú to odskúšané doma, u kamarátky... dokonca polovica žien na slovensku je alergická na vitamín C a neuškodilo im to ....
no proste... tak
ked´potrebujp niečo predať... nepozerajú na to ako ublížia vám... ako ako si naplnia peňaženky...
rada by som vedela... aká je nákupná cena týchto predražených krémov...
jufka, ja tiež použivam kozmetiku, a tiež som sa vyhadzala ale vydžala som to, upravila som si stravu a začala som piť aloe. nie je to ešte ako by malo byť, ale pomaly sa to lepší. velmi sa teším.