ahoj ja by som sa chcela opýtať, aké máte skúsenosti kozmetikou NouriFusion, pomohla Vám? alebo ju úplne zatracujete?
Nouri Fusion - ste s ňou spokojné
ja pouzivam kozmetiku nori fusion uz 2 mesiace a vyzeram hrozne.cela som sa osypala a ked som chcela aby mi vratili peniaze tak ze vraj to je silna detoxikacia a picoviny. je to najhorsia kozmetika aku poznam.a pred tym som mala nadhernu plet.teraz vyzeram ako nejaka pubertacka a nemozem sa toho zbavit
kvetina,kvetina a co tvoja slovenčina!!!
a coze je to na krabickach???nikto to nedodrziava,tak ty nepis hluposti a to pisem len to,co som na vlastne oci videla,nemam dovod zavadzatm,ale ked sa tu kazdy s tym ohana,tak nech vedia ako to je..mnohi sa na to stazovali,ze im nevratili peniaze,aj ked to tam je napisane,mali by sa vracat peniaze,ale ...
kvetina, to nie je reklamny ťah, lebo na všetkých krabičkách je to napisané!!! Tak nezavádzaj ľudí s takým vyjadrením!!!!!
a vy si mylsite,ze vanm niuekto ozaj vrati tie peniaze,kotre si uz strcil raz do vrecka??...to urcite nie a bude sa vyhivarat,ze vam produkt vymeni alebo ste robili nieco zle,ale peniaze vam nikto nevrati,len mozno nejaka zanedbatelna vynimka a ja sama som bola svedkom,kedy chcela pani vratit peniaze a poradkyna sa jej do ksichtu usmievala,ze ona jej peniaze neda,lebo kozmetika funguje,ale ona robila nejaku chybu....takze na vratenie penazi sa nespoliehajte,je to len reklamny tah...
no teda, ivka co si skrachovala a musis predavat zásoby!!!
ivka, a prečo vypredavaš kozmetiku, je už stará, a aku mame záruku že je ešte dobrá. Aj ty nám vrátiš peniaze, ked nebudeme s kozmetikou spokojné? Niekde som to citala, do 30 dní.....