Nouri Fusion - ste s ňou spokojné

9763,

Našla som konečne tú správnu kozmetiku. Je to výživová podkožná báza. Pozná niektorá z Vás ešte takúto kozmetiku?
Je to komplexné ošetrenie, povrchové, hĺbkové špeciálnym systémom vonkajšej výživy podkožných buniek na základe GOMÁŽE.

1anička

ja som tiež veľmi spokojná s kozmetikou NOURIFUSION a už inú ani použivať nebudem. Len táto kozmetika obsahuje vitamin A,C,E.

222-2

ja nedôverujem zaslaniu krémov cez internet, aj ked kozmetika je u nás drakšia, a maš svoju poradkyňu, ktorá ti poradí ako sa starať správne o pleť, kozmetiku možes vrátiť do 30 dní a vrátia ti peniaze.

8523

palomino, skoda ze nechces poradkynu, lebo keby si ju mala vedela by si ako sa spravne starat o plet, nie len s kremom...

palomino

NouriFusion by bola odporucana cez net, ked som hladala vhodny krem pre 25 rocnu babu. Zijem v USA a vela veci si rada kupujem online. Pouzivam tuto stranku: www.herbaldietshop.com
Kozmeticku poradkynu nemam, ani netuzim, jednak mam uplne bezproblemovu pokozku a druhak neznesiem taketo "poradkyne". Som dost sukromna osoba a avon ladies velmi nemusim ani nic im podobne...
Co sa tyka skin activator, je to predrazene, protivraskovu kuru chcem zacat od 30tky a mam pristup ku super obchodu so znackovou kozmetikou, kde ma vyjde kelimok do 10 dolarov. Za 30 ml nedam $20.

palomino

A ja som si akurat vcera zase objednala cez net hydratacny krem (jediny krem s vitaminmi C, E a A plud SPF 15), od NouriFusion lebo sa mi uz mina. Som velmi spokojna, mienim ho pouzivat do 30tky a potom pride na rad krem proti starnutiu, to uz zrejme od inej firmy.