ahoj ja by som sa chcela opýtať, aké máte skúsenosti kozmetikou NouriFusion, pomohla Vám? alebo ju úplne zatracujete?
Nouri Fusion - ste s ňou spokojné
andrejka 333 ta kozemtika je hypoalergena to znamene ze nema ziadne alergicke reakcie tak ak si sa vyhadzala to kvoli tomu ak mas problemtaicku plet tak tie tvoje vsetky necistoty a zapaly sa davali na povrch lebo ty sa najprv musis vyhadzat a to je dobre ze sa vyhadzes lebo sa ti ta pleticka zacina cistit
vysledky by sa mali vidiet uz po dvoch mesiacoch ale ja to pouzivam iba mesiac a vidim krasne vysledky, ja mam problematicku plet a moje vyrazky uz miznu uz sa mi len sem tam vyhodi pochopitelne ked ma zena menstruaciu...to je uplne normalne ale doporucila by som ju ci je zena mlada alebo starsia da sa naozaj nou pomoct verte mi ja to vidim sa na sebe ta plet posobi hned inac
ahojte, ja som velmi spokojna s tou kozmetikou myslim si, ze je velmi kvalitna a obsahuje aj tri vitaminy co vlastne neobsahuje ziadny kozemticky vyrobok tieto vitaminy su najdolezitejsie pre plet...
NIKOLKA, KOLKO SI POVEDALA ZE STOJI JEDNO OSETRENIE?? 650? A KOLKO RAZI SA MA CHODIT NA OSETRENIA??5 RAZY?? POZNAS TY VOBEC NOURI FUSION??
ja som zase pocula ze je volne nepredajnaa a da sa chodit len na osetrenia a to je potrebne 5x za mesiac ... no to by som skrachovala kedze to vyjde 650Sk za jedno osetrenie...
Ja som bola s touto kozmetikou velmi nespokojna, dostala som na nu alergicku reakciu a trvalo mi dva tyzdne pokym som si plet dala do poriadku.
Ahojte. Počula som veľa dobrého na Nouri Fusion od Herbalife ale nikde som nenašla kde sa to dá kúpiť alebo objednať. Neviete mi niekto poradiť??? ďakujem veľmi pekne.