Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nouri Fusion - ste s ňou spokojné

silvinka_girl

a este k vyznavacom kozmetiky la roche vichy a podobne veci
moja kozmeticka povedala ze 90%jej zakaznicok ktore k nej prisli s problemovou pletou mali plesen pod kozou z tychto pripravkou, ona robi diagnostiku pleti takym pristrojom

silvinka_girl

ja som s nourifusion tiez maximalne spokojna zase sa k nej idem vratim osvedcilo sa mi ze je to naj kozmetika aku som mala ...inu uz nechcem

anastacia

Mile damy tak to co tu pisete, nie je pravda, je to fantasticka kozmetika, ani la roche ani vichi jej nesiaha po členky, lebo je na prirodnej baze a to čo vy pouzivate je chemia...chemia... a nic vašej pleti neda....

barborka4

ja som s kozmetikou nouri fusion velmi spokojna,mala som velmi problematicku plet a vyskusala som snad vsetky znacky a jedine tato mi pomohla,vichy bola velmi agresivna po nej stipala plet a bola som cela cervena potom,bioderma ucinkovala len par tyzdnov a potom som mala plet presne taku istu ako na zaciatku.tak od vtedy sa radsej nespolieham na komzetiku z lekarne ani z drogerie.nouri fusion pouzivam uz asi pol roka a zmeny su velmi velke.konecne sa citim lepsie a sviezo.skoro kazdy sa tu stazuje na cenu ale za kvalitu sa plati a radsej dam za kozmetiku 3000 korun a budem mat krasnu plet a citit sa dobre ako by som mala dat 500 korun a plet bude stale problematicka.ale kazdeho vec vkusu

mandalla

Tak, ako tu vy zahadzujete NouriFusion, ja zahadzujem Vichy a podobne. Vichy mozno pomaha, ale pre tych, co to nevedia- Vichy je najchemickejsia znacka na trhu! Nevravim, ze nepomaha, ale chemia je chemia. Po prvych osetreniach NouriFusion som mala este 5krat horsiu plet, ale po dvoch tyzdnoch nato mozem spokojne skonstatovat, ze plet mam 10krat LEPSIU! Rovnako ako aj pri inych znackach kozmetiky aj tu plati pravidlo, ze nie kazdemu sekne vsetko... Treba skusit... A mam kamaratky, ktore mali STRASNU plet a po osetreniach znackou Herbalife (po istom case) sa im pokozka naozaj viditelne zlepsila! Ja odporucam, nemam ziadne zle skusenosti, az na ten zaciatok, ked sa vam spravidla plet zhorsi, lebo sa vyplavuju necistoty na povrch.

ikaa

ahojte, musím chodit na to dalšie ošetrenie pleti,ked som si zobrala od nej výrobky? stále sa vyhováram a ona mi stále vyvoláva!!

nenak

ja som tam bola štvrtok potešená, že som sa nevyhádzala hend som išla domov a nedala som si tie krémy dole a to bola hrozná chyba na druhý den som bola celá flakatá a to som aj doteraz bo kým mi zaberú lieky na alergiu to bude trvat :O(((((((((, no holt už nikdy viac

yr

U nás je táto kozmetika veľmi predražená...napr. tá čistiaca pleťová maska s vitamínmi A,C a E stojí u nás 900,- a v čechách 450,- Kč čo je asi 600 Sk. Písala som tam kvôli poštovnému na slovensko a je to 260,- Kč. Keď si tam objednávate viac vecí tak sa to určite oplatí oproti našim totálne predraženým cenám... ////////////

rona

ja som tiez absolvovala spominane poradenstvo za 199,-.. dostala som sa tam nejakym omylom, ci ako.. nouri fusion, ktoru na mne pani vyskusala mi neublizila, plet som mala hebku...ale urcite sa tam viac uz neobjavim..standardne pouzivam la roche, alebo vichy.. a tieto pripravky mozem aj odporucit, ja som velmi spokojna s hydratacnym tonikom od la roche a tiez kremom effaclar K a s odlicovacou vodou effaclar..