Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nouri Fusion - ste s ňou spokojné

lucona

ahojte, bola som na bezplatnom osetreni pleti, ale ta pani, co to robila, posobila neprofesionalne.. Nevedela vela povedat o vyrobkoch, ale dokonale sa vyrozpravala o problemoch v jej rodine... :-(
A inak, tato kozmetika je straaasne predrazena....

kikula

cafte aj ja som bola na tom osetreni za 199sk a myslim ze to bol prijemni oddych aj ked.. mozno drahsi, rozmyslam ci si zakupim tuto kozmetiku- nouri fusion, prvy krat mi pekne napla tvar... bola jemnesia, neviem no ja mam pocit ze je to fajn vec : -)

mikiki

Tu kozmetiku by som si s prepacenim ani na zadok nenatrela.. Moja mati isla na to osetrenie za 199 Sk a je to hroza! Stipala ju plet, cela sa vyhadzala a ta kozmeticka jej natrepala take hluposti! Herbalife je des!! Najlepsia je Estee Lauder, Vichy alebo NeoStrata. Nechcu jej teraz verit, kolko ma rokov odkedy jej ju kupujem

maaartheeen

Je to príšerná kozmetika z ešte príšernejšej kozmetickej značky- HERBALIFE...
Ked chcete zbytocne vyhodit koruny-nech sa paci... :-)))
Ved HERBALIFE profituje z ludskej hluposti...
Ja osobne mam vyborne skusenosti so znackou La Roche Possay, obsahuje selen, pokozku upokojuje, osviezuje, cisti a prežaruje.
Dostanete v kazdej lepsej lekarni.
Zacnite trebars termalnou vodou v spreji, mensie balenie stoji do 100,-Sk.

ivulka

ja som s koymetikou NOURI FUSION veeeľmi spokojná, tak sa mi zlepšila pleť, je taká jemná, vidno ten rozdiel, ked som ju začala používať. Je fakt super, nemenila by som, ale je to len môj názor, každý musí vyskúšať sám na sebe, každý má inú pleť :-)

leah

sonia, netreba, staci, ked pouzivas iny pripravok s UV faktorom 15. Taka Nivea visage je ok pre teba, pockaj si do 25ky.