ahoj ja by som sa chcela opýtať, aké máte skúsenosti kozmetikou NouriFusion, pomohla Vám? alebo ju úplne zatracujete?
Nouri Fusion - ste s ňou spokojné
denny hydratacny krem mi manzel kupil za 25 dolarov tusim, neviem, kolko Sk je to doma.
leah denny hydratacny krem mi manzel kupil za 25 dolarov tusim, neviem, kolko Sk je to doma.
prosim vas, neviete kolko stoji tato kozmetika???
cafte aj ja som bola na tom osetreni za 199sk a myslim ze to bol prijemni oddych aj ked.. mozno drahsi, rozmyslam ci si zakupim tuto kozmetiku- nouri fusion, prvy krat mi pekne napla tvar... bola jemnesia, neviem no ja mam pocit ze je to fajn vec : -)
Tu kozmetiku by som si s prepacenim ani na zadok nenatrela.. Moja mati isla na to osetrenie za 199 Sk a je to hroza! Stipala ju plet, cela sa vyhadzala a ta kozmeticka jej natrepala take hluposti! Herbalife je des!! Najlepsia je Estee Lauder, Vichy alebo NeoStrata. Nechcu jej teraz verit, kolko ma rokov odkedy jej ju kupujem
Je to príšerná kozmetika z ešte príšernejšej kozmetickej značky- HERBALIFE...
Ked chcete zbytocne vyhodit koruny-nech sa paci... :-)))
Ved HERBALIFE profituje z ludskej hluposti...
Ja osobne mam vyborne skusenosti so znackou La Roche Possay, obsahuje selen, pokozku upokojuje, osviezuje, cisti a prežaruje.
Dostanete v kazdej lepsej lekarni.
Zacnite trebars termalnou vodou v spreji, mensie balenie stoji do 100,-Sk.
sonia, netreba, staci, ked pouzivas iny pripravok s UV faktorom 15. Taka Nivea visage je ok pre teba, pockaj si do 25ky.
ked mam 22 mozem ho pouzivat ??