Nouri Fusion - ste s ňou spokojné

leah

Mam bezproblemovu plet, takze si mozem dat neviem aky krem, ale kedze v nedelu mam 26 rokov, tak som si kupila NouriFusion. Obsahuje vitaminy A,C,E. Neviem o inom kreme, zeby mal take zlozenie a prirodne oleje a 25 UV faktor. Chcem sa chrnit pred prvymi vraskami a kremy pre starsie damy este nie su pre mna. Vrelo odporucam tento pre mladsie baby pod 35 rokov (potom uz treba "silnejsie" kremiky).

luba

JA SOM ZACALA CHODIT NA PRETPLATNE OSETRENIA,MALA SOM AKNE,ZACALO MI TO MIZNUT A POVEDA SOM SI,ZE CHCEM S TYM PRACOVAT.ROBM TAM 6 TYZDNOV A VIDIM VYSLEDKY NIEJEN NA SEBE,ALE AJ NA MOJICH KLIENTOCH

lenik22

Tuto kozmetiku pozivam 1,5 roka Mam citlivu plet a hned po prvom pouziti bola ovela jemnejsia a pruznejsia No prve 2 mesiace som je mala uplne vyhadzanu,ze kvoli zlemu pitnemu rezimu tj.zanesenym oblickam Tak som zacala pit a dodrziavala rady, ktore mi dovtedy nikto nepovedal Som rada ze som tuto kozmetiku nezavrhla na zaciatku a pouzivala ju pravidelne Plet mam cim dalej tym krajsiu, sviezu, ziarivu je to proste supeeeer:)))

michaela0

Ja som bola na takom "osetreni", to je len vycistenie pleti mliekom, maska na pol tvare a krem. To robia kozmeticke poradkyne Mary Kay dokonca zadarmo. takze dat za oskusanie kozmetiky 199 SK a este sa to tvari ako super akcia, podla mna je to podvod

janulienkaaa

Ani mne tato kozmetika nevyhovovala, je velmi draha a vysledky som nemala ziadne, ako keby som sa natierala indulonou:(

andrejka333

lara007, ja som mala peknu plet bez vyrazok a po pouziti tejto kozmetiky mi zacervenala a vyhodili sa mi alergicke vyrazky. Vobec som nemala dobry pocit na pleti, mi vytvorila dokonca supinky. A presne ako napisala panika, hypoalergenny neznamena, ze na neho nemoze nikto zareagovat, taky krem neexistuje. Hypoalergenny znamena, ze sa alergie vyskytuju pri testovani len po urcitu maximalnu hranicu, ktora je inak velmi nizke percento a tato je tolerovana.

nikolkaa

nouri fusion ... jedna sa o kozmetiku znacky Herbalife?? bola som na osetreni pleti touto kozmetikou v akcii za 199 (inak za 650) a vraj sa nedaju pripravky kupit ked som si pytala katalog vyrobkov, ze len na osetrenia priamo do salonu mozem prist. a pytala som sa kolko krat by bolo vhodne za mesiac osetreni tak mi povedali ze tak 5 alebo kazdy tyzden ... tak co si mam o tom mysliet?

nouri fusion

ajojte. ja som poradkiny pre zdravie a krťasu posibim uz tak dost dlho a viem ,ze kozmetika nouri fusion ma vysledky, a to velmi dobre. ak by ste mali zaujem o vyrobky alebo o osetrenoi pleti ktore stoji 99 sk tak mi napiste na einmail. rady vam odpovieme na vase otazky. tesim sa nma vas.