Myslite ze schudnem ak po 17 nejem nic iba pijem ?
Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem
Precitaj si cislo 8.Muscle and Fitness tohto roku.Fakt nekecam.Robim to tak a funguje to.A mimochodom ked si taky odbornik, mal by si vediet,ze zeleny caj obsahuje katechiny,ktore sposobuju spalovanie tuku.
Mily Karioll
Hovor si co chces,ale moje srdce nikdy zdravsie nebolo.Dobre vies,ze zeleny cas je prirodny antioxidant,ktory ti ublizit nemoze.A kofein,ak to neprehanas, tiez nie.Tak nechapem preco mas na to takyto pesimisticky nazor.Vsetci ktori makaju v posilnovni toto ovladaju.Lepsie pit zeleny caj a kavu ako pchat do seba l-carnitiny a rozne spalovace tukov,ktore idu cez pecen.a preco by som sa nemala dozit nechapem...
nadia317
kofein ani tein(zeleny caj)nijako nezasahuju do metabolizmu tukov,dat si nieco z toho a ist cvicit?pozdravuj srdce.ak sa dozijes,tak za par rokov si spomen na tento prispevok odomna
Sade8
Ja pijem tiez zeleny caj kazdy den a este ho aj kombinujem s kofeinom a potom mam cez den tolko energie,ze vydrzim dlho cvicit.To doporucujem aj ako spalovac tuku, lebo kofein uvolnuje tukove bunky a zeleny caj ich zase pri cviceni pali..Mam to vyskusane!!
No vecer mi to nerobi dobre, ten zeleny caj.Vcera som nemohla zaspat do pol jednej..:-D
no podľa ked iba piješ nie je to správne. možno schudneš ale tvoje telo určite nebude zdravé.Je lepšie jesť zdravo a smierou
sade8
aj ja tebe.nechapem preco ma neustale napadas
Ja papam na veceru vacsinou ryzove alebo psenicno razne chlebiky so syrom alebo cottage cheese a zeleninku k tomu.Niekedy aj pridam sunku alebo salamku.No Varene jedlo mam len jedno a to na obed.Vecer pred telkou si dam mrkvu alebo len tak suche 3 psenicno razne chlebiky s nejakym cajom bylinkovym a nesladenym..Zeleny vecer nedoporucujem, lebo ma povzbudivy ucinok a nemusite potom zaspat..:-DD Niekedy si dam na veceru aj celozrnne pecivo, ale to len raz za cas..