Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem

jajkafr

luciaaaaaa25
ja som schudla tak, že som nejedla po 17:00 pila som iba vodu ... zhodila som 12 kg. je to už asi 5 rokov a jo-jo efekt nenastal držím si stále rovnakú váhu a to jem všetko aj počas chudnutia som jedla všetko sladké slané...

luciaaaaaa25

ak nebudes jest po 17:00 nikdy neschudnes natrvalo!! treba jest 2-3hod. pred spanim...inak si pokaziš metabolizmus..a nasledkom toho bude nezelany jo-jo efekt

bibaaa

3 hodiny pred spanim nepapat!
spravne chudnutie spociva v pravidelnom papani a v malom mnozstve---diety su jedna velka blbost!!! prichadzam na to. ked chces schudnut vyluc absolutne sladkosti,cukor,zmrzku,nanuky,keksiky---vsetko kde je cukor!!! pozor na ovocie maximalne 1 kus denne...banany-radsej nie.Treba si dat ranajaky,desiatu,obed,olovrant,veceru.A hlavne pit vodu bez vody neschudnes 2-3 litre denne-to je zaklad.
Mliecne vyrobky len nizskotucne,jogurt biely...kusok upravit stravu a ide to...fakt

dublin

no myslela som, ze tu najdem nejaku dobru radu, ale vidim, ze je tu len kopec hadajucich sa ludi presadzujucich si svoj nazor. tak nic.

karioll

otazka
ok,dik,nemas zac
ze mas zrychleny,respektive normalne fungujuci metabolizmus zistis laicky tak ,ze napr.budes plna energie,nebudes unavena po jedle,tym,ze si vytvoris svaly,tak ti budu spalovat cukor a pri namahe tuky
u lekara normalnou hladinou cukru,a ze nebudes mat ketony v moci a krvi
nieco vedomosti,vacsina bohuzial vlastne skusenosti

pussa 262

juj dnes mame oslavz a zas tu bude plno kolacov:(ktory kolac si mam dat?kremovy ci cokoladovy?neviem,ktory by mohol byt najmenej kaloricky...:(

otazka

ahoj Karioll, dakujem za podporu :)

A mozem sa opytat, ze ako postrehnem ked sa mi zrychly metablolizmus? Len tym ze si vsimnem ze davam dole kila alebo aj niecim konkretnym? dakujem :)

Ozaj, a ty si nejaky odbornik do vyzivy alebo..? Lebo vsimam ze davas dost vela prispevkov, tak by ma zaujimalo ci to je z vlastnej skusenosti alebo vseobecne fakty : )) dakujem a drzim palce :) papa