Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem

kuku7890

presne ako pise karioll, ako napr ja ked idem spat o 12 tak urcite by som o 5 naposledy nejedla, je to absolutne hlupost!! staci ked sa najes 2 hodiny pred spanim, to je ok. preboha netrapte takto soj zaludok!

sade8

nasla som stranku, kde sa ludia priamo odbornikov na vyzivu a stravovanie pytali cie je dobre ked nejedia po piatej, tu je ich odpoved:
V každom prípade večere netreba preháňať. Keď vydržíte nejesť po 17. hodine, je to optimálne, ale snažte sa už po 19. hodine nejesť určite.

sisa3

schuste herbalife, skutocne pomaha schudla som vdaka nemu 13 kil a citim sa mladsie a lepsie a vitalnejsie
-adresa odstránená-

jaanik

no v pripade ak ides spat o 7-8 je to ok, ak ides spat neskor je to nic moc... odporuca sa posledne jedlo mat 2-3 hodiny pred spankom... ked chces schudnut je dolezite zmenit cely zivotny styl, nie prestat jest vecer... treba jest 5 krat za den, v odstupoch tak 3 hodin, treba jest pravidelne, aspon sa o to snazit, a je dolezite nehladovat, lebo ak budes hladovat, telo sa bude bat dalsej hladovky a vsetko co zjest nabuduce, si ulozi vo forme tuku pre pripad dalsieho tyrania... je dolezite vylucit z jedalnicka sladkosti, sladene napoje,bielu muku, slane veci typu chipsy, chrumky a pod... je dolezite jest vela zeleniny, ovocie jest dopoludnia, lebo obcahuje cukor... a na veceru jest bielkoviny, a tie su obsiahnute napr. v cotage cheese - ci ako sa to pise, tofu, nizkotucnych jogurtoch, alebo jest zeleninu naveceru, moznosti je vela, len treba najst nieco co ti je po chuti a neobcahuje vela sacharidov, tie treba jest doobeda, vyhladaj si na nete energeticke hodnoty potravin aby si sa lepsie orientovala co kedy jest... treba dodrziavat pitny rezim a ak k tomu pridas sport, tak kus pevnej vole, tak mas vyhrate... osobne vyskusane, ja som schudla takymto zivotnym stylom 50 kil... takze ked sa chce, vie sa ako na to, vsetko sa da, aj nemozne... vela zdaru a hlavne z rozumom... drzim palec....

sade8

karioll
no odborne si to napisal ale chapem, a je na tom nieco pravda - lebo ja som sa tym par tyzdnov kedysi riadila a nevyhovovalo mi to

karioll

jajkafr
iste ze mas pravdu,ja len tvrdim,ze vecerat o 17 a ist spat o polnoci je nezdrave,blbe,neziaduce
sade8
zjednodusene povedane,aby vsetko fungovalo ako malo,telo potrebuje vsetky vyzivne latky,a musi sa uplatnovat synergicky efekt,cize vsetko zo vsetkym suvisi.zakladom zdravej stravy je jest potraviny s nizkym glykemickym indexom,cize kombinovat sacharid s bielkovinou.cize je zdravsi rozok so syrom ako rozok s maslom.lebo bielkoviny a tuky znizuju glykemicky index sacharidov, a preto je absolutna blbost jest to oddelene.lenze malo ludi tomu rozumie a ludom vyhovuju jednoduche,aj ked neucinne riesenia

sade8

karioll
samozrejme zalezi na tom aku odbornu literaturu cita - ja citam taku kde sa pise o tom ze najvhodnejsie pre cloveka je jest do piatej a potom pit cistu vodu a nesladene caje - takze ze to otazka volby

odpovedam

Niekedy nechapem, preco je cloveku prednejsia postava nez fyziologicka potreba. Ked som hladna najem sa a hotovo. Viac neriesim. Neiem si predstavit, ze by som po 17 hod uz nejedla. Chodievam spat okolo polnoci, cize to by mi bol od hladu amen :-). Som za to, aby si clovek upravil jedalnicek, no vyslovene nejest a zbytocne trapit svoje telo tym, ze mu nedame jedlo, ked si pyta, je predsa iracionalne.

Prepacte mi, ak moj nazor niekoho poburil alebo nejako znervoznil. O to mi neslo. Iba o to, ze treba si vazit svoje telo. Budte radi, ze mate co jest, ze mate dve ruky, dve nohy atd. Na chudnutie je rozhodne efektivnejsie sportovat a upravit si jedlanicek pod dohladom odbornika ako nejest vobec. Energiu clovek predsa na spravne fungovanie potrebuje...

jajkafr

karioll

ja som sa tak stravovala a vydržalo mi to doteraz svoj metabolizmus som nespomalila navyše som schudla 12 kíl mala som obezitu teraz som sa dostala na optimálnu hmotnosť a udržiavam si to už niekoľko rokov. V odbornej literatúre sa píše, že posledné jedlo má byť "minimálne" 3 hodiny pred spánkom. čiže ak nebudeš jesť pred tým než si pôjdeš ľahnúť 4 hodiny ak hlad nepocituješ nič nepokazíš horšie spravíš ak sa naješ a hneď si pôjdeš ľahnúť keď nemáš problém so žalúdkom nič ti to nemusí spraviť no ja osobne ak niečo zjem a hneď na to si ľahnem a nedajbože zaspím čaká ma zničený deň, zle od žalúdka a v najhoršom prípade aj zvracanie.