Myslite ze schudnem ak po 17 nejem nic iba pijem ?
Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem
ano myslim :)
babuska
ovocie jest na vecer je absolutna blbost kvoli cukru co obsahuje,iste ze je to lepsie ako rozok so salamom alebo velka cokolada,ale skus radsej zeleninu so syrom alebo masom.proste ziadne sacharidy,na noc ich nepotrebujes,pokial si normalny clovek,cize telka,sex,vycikat,umyt zuby a spinkat
sade 8
chod do nemocnice a opytaj sa normalneho vyzivara,jest sa ma 3 hod.pred spanim,lebo a uz to pisem naozaj naposledy,dalsie jedlo bude mat clovek az rano,okolo 6-7,cize vyse 13-14 hod.hladovka a metabolizmus jednoducho nepusti zjedenu potravu do energie,ale si ju ulozi do zasob.chod si pozicat do kniznice fyziologiu cloveka a citaj.samozrejme,ze prezeniem to teraz mozno,lebo ta nepoznam,ale ked si zjedla na veceru celu svinu a teraz si das o 17 veceru,samozrejme ze schudnes,ale nicis si metabolizmus,ked mi neveris,urob co som ti odporucil
JA tiez nejedavam po piatej ale ked som hladna napr aj dnes tak som si dala nektarinku ... myslim ze vzdy lepsie ako si dat rohlik so salamou :)
uz som to tu raz pisal,neschudnes,znicis si metabolizmus,co sa moze prejavit o par rokov,naposledy treba jest malosacharidovu a malotukovu vec 3 hodiny pred spanim.takze ak chodis spavat o 20.hod.tak je vsetko ok
domini-zle si to pochopila,nie nejest vobec, ale po piatej hodine len nejest a dovtedy jest normalne, chapes? takze z tohto nemoze byt anorexia ani bulimia (ak vies, co to vobec znamena) kedze s tymto to nema nic spolocne.
ahoj domini reagovala si na môj príspevok?
Tak ti poviem netrpím ani bulímiou ani anorexiou. Čo sa týka toho som zdravá. Mala som nadváhu, ale schudla som tak, že som jedla normálne všetko a jem aj teraz niekedy až veľmi keď prídu na mňa moje chute. Nezvraciam ani nič podobné a navyše bez jedla si neviem predstaviť život veď by som umrela. Stačilo mi keď som bola naposledy na operácii a nedali mi dva dni jesť normálne som od hladu plakala a bola nervózna a s každým som sa hádala :D
Navyše mám ukončenú strednú zdravotnícku školu a momentálne študujem na vysokej odbor ošetrovateľstvo a počas svojej praxe som sa stretla s anorektičkou. Keď som videla jej postavu povedala som si preboha ako je toto možné že sa človek vyhladuje až takto. Viem o čom píšem určite by som nechudla keby som mala nejakých 60kg aby som padla na 45kg pretože to je nezmysel. Treba si vedieť vyrátať BMI a svoju optimálnu hmotnosť určite netreba chudnúť nezmyselne.
no tak ak nebudete nic jest tak..pochybujem..z coho ma organizmus chudnut??z toho nicho co zjes??ty kks toto je otazka za 100 bodov!!wow ako ta to mohlo napadnut??ved telo si z niecoho musi brat energiu ..ako kvetina zije z vody..telo zije z jedla a pitia..ako chces potom existovat??ako sa chces potom zdravo vyvyjat??trpis asi bulimiou...dievca pozri na you tube anorexiu a prejde ta to..nasledky su katastrofalne...ked som jedno z tych videí videla bolo mi do placu..nic nejedli iba pili...a potom po par rokoch...prisli o zdravie..zacali im odpadavat nechty ..pre nedostatok vitaminov..potom sli vlasy..potom zlyhali oblicky a postupne to slo vsetko dole vodou..a to ti za to nestoji!!aby si ako 40 rocna nemohla vstat z postele pre oslabene kosti a celkove organizmus??porozmyslaj!!
dakujem mňa to tiež veľmi teší :) Teraz idem do obchodu s tým, že tam majú moju konfekčnú veľkosť a dokonca niktoré oblečenie je mi dokonca veľké :)