Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem

karioll

sade8
mna a myslim kazdeho normalneho irituju divni ludia.to je vsetko.viem ze si zakladatelka mojho anti funklubu,ale skus niekedy k veci sa vyjadrovat,nie sme myslim na pokece ci ako sa vola ten pubertacky portak

karioll

samuela
ja naozaj nemozem za to,ze si hlupa a neveris mi.to nie ja na urazku,to je na zamyslenie sa nad informaciami ake mas,resp.ako s nimi narabas.si evidentne v pubertalnom alebo postpubertalnom veku a myslis,ze uz si velka aby si sa hodila z trucu o zem,tak sem vypisujes a znevazujes moje absolutne pravdive a odborne odpovede.pozri si aj ine moje reakcie na temu napr.astma,hypertenzia,poruchy rytmu,tromboza,hormonalna antikoncepcia a pod.a potom sa mozme bavit na urcitej urovni.neovladas ani omylom,zaklady fungovania tela a vypisujes same picoviny.zmaturoval som vo veku,ked ty si evidentne este nezila,studium na vysokej skole mi bolsevik neumoznil.
neostava mi nic iba opakovat dookola,ze sa vyjadrujem iba k temam,ku ktorym mam co povedat.a citaj ine prispevky,a na inych forach,pozri si ine zdroje informacii,hlavne relevantne a ked ti ostal zbytok rozumu zistis,ze mam pravdu

Samuela

Karioll, mňa môžu uraziť len inteligenti. Inak, máš skončenú aspoň strednú školu, keď sa obháňaš lekármi.

sade8

no nic karioll ma svoj slovnicek.
ma svoj rozum, no ale ako vidno to jeho neustale podpichovanie a urazanie mu ide velmi dobre

......

karioll:
to ty sa nevies ohanat nicim inym len fyziologiu cloveka???to je vsetka mudrost sveta?
a ako si dovolujes napisat o niekom,kto ti neveri,ze je hlupy???co si ty pan boh?si smiesny so svojimi vyhlaseniami,ze ty mas vzdy pravdu,trapko

karioll

samuela
ja vzdy iba pravdu.ak mi neveris si hlupa.a nepis laskovo o mne ze pisem somariny.dvihni rit,chod do kniznice a precitaj si od l e k a r o v fyziologiu cloveka,a potom sa mozme bavit

sade8
mam ta rad aj ked ti mna nie,ale ja uz fakt neviem co dodat

kuku7890

nehovorim o tom ze si ma dat niekto vysmazanu sniclu o 9 vecer. myslela som to v tom zmysle ze ked je clovek hladny tak nech si da nejake ovocie alebo co. lebo poznam ludi ktori po 5 nejedia vobec a potom sa stazuju ze nemozu zaspat z toho ako im skrkoce v zaludku. ale to je jedno nemam sa tu naladu s nikym hadat

Samuela

Stark má pravdu, Karioll píše somariny a myslí si že zjedol múdrosť sveta. Keby som jedla o deviatej a chodím o pol noci spať, tak o pol roka som tučná ako prasiatko.. Každý má právo na názor, ale nie že napíše že sa nikdy nemýli, alebo že má vždy pravdu. Somariny. Každý organizmus je iný.

pre kuku

kuku:
ty si akoze mimo alebo co??ved daj pokoj tym,co im to tak vyhovuje a nepis tu o trapeni zaludka,je to sprostost...a pises tu ako keby ti niekto prikazoval nejest po piatej
je vela ludi,ktori keby vecerali ako ty pises,tak im je zle celu noc a ani nezaspia