Myslite ze schudnem ak po 17 nejem nic iba pijem ?
Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem
sade8
mna a myslim kazdeho normalneho irituju divni ludia.to je vsetko.viem ze si zakladatelka mojho anti funklubu,ale skus niekedy k veci sa vyjadrovat,nie sme myslim na pokece ci ako sa vola ten pubertacky portak
samuela
ja naozaj nemozem za to,ze si hlupa a neveris mi.to nie ja na urazku,to je na zamyslenie sa nad informaciami ake mas,resp.ako s nimi narabas.si evidentne v pubertalnom alebo postpubertalnom veku a myslis,ze uz si velka aby si sa hodila z trucu o zem,tak sem vypisujes a znevazujes moje absolutne pravdive a odborne odpovede.pozri si aj ine moje reakcie na temu napr.astma,hypertenzia,poruchy rytmu,tromboza,hormonalna antikoncepcia a pod.a potom sa mozme bavit na urcitej urovni.neovladas ani omylom,zaklady fungovania tela a vypisujes same picoviny.zmaturoval som vo veku,ked ty si evidentne este nezila,studium na vysokej skole mi bolsevik neumoznil.
neostava mi nic iba opakovat dookola,ze sa vyjadrujem iba k temam,ku ktorym mam co povedat.a citaj ine prispevky,a na inych forach,pozri si ine zdroje informacii,hlavne relevantne a ked ti ostal zbytok rozumu zistis,ze mam pravdu
Karioll, mňa môžu uraziť len inteligenti. Inak, máš skončenú aspoň strednú školu, keď sa obháňaš lekármi.
karioll:
to ty sa nevies ohanat nicim inym len fyziologiu cloveka???to je vsetka mudrost sveta?
a ako si dovolujes napisat o niekom,kto ti neveri,ze je hlupy???co si ty pan boh?si smiesny so svojimi vyhlaseniami,ze ty mas vzdy pravdu,trapko
samuela
ja vzdy iba pravdu.ak mi neveris si hlupa.a nepis laskovo o mne ze pisem somariny.dvihni rit,chod do kniznice a precitaj si od l e k a r o v fyziologiu cloveka,a potom sa mozme bavit
sade8
mam ta rad aj ked ti mna nie,ale ja uz fakt neviem co dodat
nehovorim o tom ze si ma dat niekto vysmazanu sniclu o 9 vecer. myslela som to v tom zmysle ze ked je clovek hladny tak nech si da nejake ovocie alebo co. lebo poznam ludi ktori po 5 nejedia vobec a potom sa stazuju ze nemozu zaspat z toho ako im skrkoce v zaludku. ale to je jedno nemam sa tu naladu s nikym hadat
mne nejedenie po piatej pomaha, aj pomalicky chudnem a aj sa citim lepsie, a hlavne aj spim lepsie
Stark má pravdu, Karioll píše somariny a myslí si že zjedol múdrosť sveta. Keby som jedla o deviatej a chodím o pol noci spať, tak o pol roka som tučná ako prasiatko.. Každý má právo na názor, ale nie že napíše že sa nikdy nemýli, alebo že má vždy pravdu. Somariny. Každý organizmus je iný.
kuku:
ty si akoze mimo alebo co??ved daj pokoj tym,co im to tak vyhovuje a nepis tu o trapeni zaludka,je to sprostost...a pises tu ako keby ti niekto prikazoval nejest po piatej
je vela ludi,ktori keby vecerali ako ty pises,tak im je zle celu noc a ani nezaspia