Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem

karioll

nadia317
ved ked to robis rekreacne nechapem naco sa trapis takymi vecami ako spalovace a pod.ved si iba uzivaj sport a zivot.ja len ze zdravie by malo byt prvorade a menej je niekedy viac,ale samozrejme ze kazdemu ako vyhovuje

tikalka
o co ide?

tikalka

skoda, hodil by sa mi dobry ortoped, aby mi vysvetlil iste veci, ktorym ja ako laik nerozumiem. ale aj tak vdaka.

nadia317

Karioll
No mne nejde o to zbavit sa vody v tele.Ja viem,ze voda je potrebna hlavne u sportovcov.A byt zavodneny a byt tucny je pekny rozdiel.Rozpoznam to na sebe.Mne staci ked vysadim sacharidy ale samozrejme aj sol.A postupne sa odvodnim.A kulturistiku nerobim.Venujem sa cite hlavne kardio treningom, ale samozrejme aj pravidelne posilnujem,aby som mala spevnene telo a nejaku tu svalovu hmotu-prirodzenu, nie kulturistiku.Skor by som chcela robit body fitness, ale to by ma asi manzel zabil..:-DD No kazdopadne mi pomaha kofein a zeleny caj vydrzat viacej cvicit a rysovat.To je vsetko.A nepotrebujem ziadne drahe spalovace.Ci to ma nejake zdravotne nasledky uvidim neskor..no dufam,ze v tej miere nie..

nadia317

Sway
mas pravdu vo vsetkom, co si napisala a tak som to aj samozrejme myslela.Ja sa tu nechcem s nikym hadat co je pravda a co nie,lebo takto sa to aj tak dost zle vysvetluje.Mne ide o stihlost ale aj zaroven o zdravotnu stranku veci.Pijem kavu ako kazdy iny clovek na svete a stimuluje ma, tak si myslim,ze to nie je na skodu vyuzit to aj v sporte, ktory ma mimochodom velmi bavi.A pomaha mi to a nemam ziadne vedlajsie stavy z toho..Teda zatial.

karioll

sway
ved prave preto som bol v pomykove,kedze som predpokladal,ze ide o chudnutie ako vzdy
som videl ms v kulturistike zien,bol to pekny hnoj,ziadna zenskost,ked som sa na ne pozeral,ani som nevedel,ze mam tolko svalov.....

sway

karioll neodporucaju sa tabletky ako nahrada za kavu,odporucaju sa tabletky,hlavne kvoli vyssiemu obsahu kofeinu.Aby clovek dostal 200mg kofeinu z kavy,musel by vypit aspon 3 salky turka.Kofein nenapomaha spalovaniu tukov,ale clovek vydrzi cvicit dlhsie prave kvoli stimulujucim ucinkom,tym padom viac spali.Zdravie je jedna vec,ale dosiahnut urcite % telesneho tuku pri kulturistike je vec druha.A nato aby si clovek udrzal svaly a vyrysoval na formu,ktora je propagovana v casopisoch,samotna strava nestaci,ale to je uz ina tema.A dievcata by nemali citat muscle & fitness,lebo tie rady nie su urcene beznym "smrtelnikom",ktorym ide o stihlu liniu.