Myslite ze schudnem ak po 17 nejem nic iba pijem ?
Myslite ze shudnem ak po 17 uz nejem nic iba pijem
ja neviem kto to odporuca a hlavne preco.preco sa chces takymto sposobom zbavovat vody?ak si velky sporotvec tak vies,ze staci znizit sacharidy a zbavis sa vody a tuku a mozes sa rysovat,ak sa bavime o kulturistike,ale ked si na kardio zamerana tak to robis naopak.iste ze po kave ides na plne obratky,skus si vtedy zmerat tep a tlak ako si na tom.ale opakujem,je to tvoja volba,ja vzdy na prvom mieste mam zdravie a ja by som to z nizsie uvedenych dovodov nerobil
nadia317 kofein je jediny fungujuci stimulant,ktory nie je na zozname zakazanych latok.Ja ked chudnem tiez si dam tekuty kofein - jednu ampulku s obsahom az 200mg kofeinu.Je diskutabilne,ci je to zdrave.Ehmm teda nie je to zdrave,kazdopadne ma to svoj efekt a clovek viac vydrzi,spali,poda lepsi vykon atd.Karioll upozornuje na zdravotne rizika tejto latky,co je na mieste,je to tvoja slobodna volba,ci ho budes alebo nebudes vyuzivat.Neodvodnuje kava ale kofein ako taky.Cize je jedno ci si das kafe alebo tabletky.
Karioll
A preco sa potom odporucaju kofeinove tablety ako nahrada kavy pred treningom?Pretoze kava samotna odvodnuje a je mocopudna.Ja sa citim plna energie po kave a citim svalovy tonus a musim nieco robit vtedy..
jajka01
ked je tlak velmi nizky,srdce sa to snazi kompenzovat zvysenym tepom,treba sa napit vody
tak s tymto uplne suhlasim ze tlak je nizky, ked to citis, ze ti je zle, ja mam podla merania tlak vzdy nizsie ale ked sa tak citim dobre, tak tak to ma byt. a raz som mala pocit ze odpadnem, lebo som bola tak strasne vytocena,srdce mi bilo ako divé, ale tlak som mala podla merania dobrý.
nizky tlak je vtedy nizky,ked sa citis zle,nie podla cisel.niekto je v pohode 90/60,iny je uz vtedy"mrtvy".treba sa vhodne zavodnovat to je zaklad a v podstate jedine riesenie,ked pijes kavu,odvodnis sa a tlak ti klesne,treba sa zdravo stravovat a sportovat,lebo skoro vsetky zeny po prechode,ked ich prestane chranit estrogen,stanu sa z nich hypertonicky no a ked budes zdravo zit,hypeetenziu nemusis dostat,kedze budes mat zdrave cievy,pisem nemusis,lebo hypertenzia nezavisi iba od stavu ciev.viac poradit neviem
a co robit, aby tlak nebol nizky??
nadia317
nizky tlak sa ti nezvysi pitim kavy.som si myslel,ze sa bavime o piti kavy a caju pred ,pocas,alebo tesne po cviceni,nie v beznom zivote.
karioll
Lenze ja zase tej kavy az tak vela nepijem.Na salku nemam ani 7 g kavy.Max. 5 g a to si riedim s mliekom a bez cukru.Viem,ze kava zvysuje tlak.Lenze ja ho mam velmi nizky a potrebujem ho zvysit.Dokonca aj v tehotenstve som ho mala nizky.Takato kava mi urcite neuskodi.Je to len slaby odvar.Ciernu silnu kavu by som urcite nedokazala vypit kvoli zatazi zaludku.Mne to nerobi zle, praveze sa citim fajn.No dakujem za radu.Vsak kazdy mame svoj nazor a skusenosti.Ja nefajcim a pijem len obcas cervene vinko.Takze myslim,ze aspon tu kavicku si dopriat mozem, ked si uz aj sladkosti odopieram.O com je potom ten zivot??
nadia317
ja netvrdim ze mas chore srdce.tvrdim,ze ked budes pokracovat v takychto praktikach tak ho budes mat.
pri piti kavy na 2 hodiny stvrdnu srdcove arterie,cize ked sa ti vplyvom sportu dvihne tlak,a to sa ti dvihne,moze to mat fatalne dosledky,nakolko cieva nie je pruzna,cize nema ako bez ujmy zdolat vysoky tlak a praskne.ze to robi kazdy,taka stadovitost sa mi paci,ked budu vsetci z mosta skakat aj ty skocis?nie je nic horsie ako laik,co neovlada nic a radi.nemyslim na teba,ale na toho co ti povedal o tej kave v posilovni.ja vzdy iba kazdemu pisem ako telo funguje,a nikoho nenutim aby robil,co hovorim,mas slobodnu volbu predsa,ty budes znasat nasledky