Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ALS - amyotrofická laterálna skleróza

Príspevok v téme: ALS - amyotrofická laterálna skleróza
m+m

Dobry den.Otvaram temu na toto ochorenie,nakolko sa o nom malo pise a je zopar ludi aj na Slovensku,ktori ju maju.Presiel rok,odkedy ju diagnostikovali mojmu otcovi.Choroba velmi rychlo progreduje.Otec za rok schudol 25 kil, je slaby a pohybuje sa uz len s pomocou bariel.Budem rada,ak sa podelite o to,ako to prebieha u vas,resp.vasich blizkych,ake metody terapie skusate.My sme uz skusili takmer vsetko.Aj alternativnu medicinu, aj liecitelov, ale bezuspesne.

rjlin

nie , ze nestoji za nic, to by bolo uzasne....ale pochybujem, ze VIETE predlzit zivot ludom s ALS to nedokazu ani popredne klinky (skusenost dokonca s kmenovymi bunkami v Cine ) tak prosim nedavajte ludom zbytocne nadeje. Je to horsie ako pravda....

Ivka 1

Ejlin takze predlzit zivot aspon o niekolko rokov je uplne na nic ?Ved mozno za ten cas lekari pridu na to, ako sa da pomoct chorym aj pri ALS. Nevzdavajte to a bojujte !!! Je jedno pre aku formu boja sa rozhodnete ale bojujte !!!Mozno ste aj zacali uzivat nejake prirodne produkty,skusali rozne ine formy pomoci, mozno ste nemali nikoho,kto by Vam poradil- podrzal Vas ale jedno je iste, velmi rychlo ste ustupili z boja. Budem na Vas mysliet. Drzte sa a nevzdavajte boj uz pred bitkou!!!

ejlin

Ivka je verim, ze tieto produkty mozu byt v mnohom prospesne, v roznych inych chorobach, ale nie pri als. Ved prave ak ide o viac rokov pri als.....sa viac rokov ani nedozijem viete? A synteticke lieky - mozno nie su dobre, ale ak by mali pomoct napchal by sa nimi kazdy a to s radostou bez ohladu na to, ake maju vedlajsie ucinky.Ale aj tak dakujem.

Ivka 1

Ejlin neberiem Vam Vase presvedcenie, ked verite,ze Vam nic nepomoze,tak naozaj nic nepomoze. ALS je ochorenie,z ktoreho sa neda vyliecit s pomocou syntetickych liekov a ak sa rozhodneme pre prirodne produkty,tak regeneracia organov trva viac rokov. Ziadny zazrak na pockanie sa zatial nekonal, ide to velmi pomaly ale za taky malicky zazrak povazujeme aj to,ze sa to nehybe k horsiemu.Ponukala som Vam len pomoc formou konzultacie s lekarom - naturalnikom. Za informacie nic nedate, ci ano ? Zo srdca Vam prajem, aby sa veci pohli k lepsiemu.

ejlin

ivka bohuzial, nic. Na to my urcite neprideme, co moze pomoct. A ked pisete , ze mate skusenosti, mate zaruceny dokaz, kedy tieto vyrobky pomohli niekomu s als? Ze chorobu spomalili, alebo nebodaj zastavili? To je nemozne. V dnesnej dobe to neviedia ani svetovi vedci, ktori na tom kazdy den pracuju a skumaju. A uz som aj ja skusala prirodne pripravky, homeopatika,cinsku medicinu, liecitelov, vestice, vselico

Ivka 1

Elejn mate pravdu, syn mal ine ochorenie ale keby som nebola aj ja v priamom kontakte s ludmi ,ktori maju ALS, tiez si nedovolim tu pisat. Z mojich skusenosti viem,ze je to velmi tazke ochorenie ,ktore rychlo napreduje ale da sa spomalit. Co sa tyka skusania mozneho aj nemozneho, to by bolo skor na osobny rozhovor alebo aspon na mail, pripadne konzultaciu s lekarom - zaoberajucim sa naturalnou medicinou. Castokrat skusame a skusame vsetko mozne a to,co by nam mohlo pomoct odmietneme.Ved ak budete chciet,mozeme popisat cez mail, velmi ma zaujima vsetko cim by sa mozno dalo pomoct ludom s ALS.

ejlin

Ivka ja som v kontakte s viecerimi ludmi , ktori als bud maju, alebo ju maju ich blizky. A samozrejme , ze uz vyskusali vselico mozne, aj nemozne. A mozem povedat, ze u nikoho to nepomohlo. Na als nepomaha nic a keby ste s touto chorobou boli v priamom kontakte, co by som vam nikdy nepriala, vedeli by ste , ze sa mozete akokolvek snazit, plnohodnotny zivot ssa s nou urcite zit neda. Prave naopak. Aj ja sama aom uz vyskusala vsetko. Hned na zaciatku . A bohuzial NIC. Vas syn mal urcite ine ochorenie. Ale ALS je najhorsie zo vsetkych. Tam nespravite nic.

Ivka 1

Ejlin mate pravdu, oficialne to nebolo potvrdene nikde. Najhorsie na tom je,ze ani sami lekari nevedia preco a z akeho dovodu toto ochorenie vznika.Niektori sa priklanaju k nazoru,ze sa jedna o autoimunitne ochorenie ako vacsina ochoreni,pri ktorych lekarska veda nepozna priciny ich vzniku.Ochorenie ma rychlu progresiu a netvrdim,ze existuje nejaky zaruceny liek alebo recept na vyliecenie.Ide tu skor o to,ako postup ochorenia spomalit co najviac. Pod prirodnymi produktami som nemala na mysli len vitaminy ale aj mineralne latky,stopove prvky,bylinne zmesi, vcelie produkty, nenasytene mastne kyseliny...Vsetko zavisi od toho,co vlastne chceme urobit pre svoje zdravie.Nieco alebo nic .Ci sa rozhodneme konat alebo budeme cakat ,ze nam synteticke lieky pomozu,cakat na zhorsenie stavu a koniec alebo naopak. Rozhodnut sa musi kazdy sam. Ja som stala pred takymto rozhodnutim pred viac ako dvadsiatimi rokmi, jednalo sa o mojho syna a viem,ze to,ze som sa rozhodla konat a hladat pomoc inde ako u lekarov,malo svoj vyznam. Nevyliecil uplne ale moze zit plnohodnotny zivot.

ejlin

ahoj sisa ja tiez cakam na dg., rovnake priznaky, este aj nejake ine. Mam 23 a tiez uz skoro pol roka cakam, vsetko si musim aj tak vybavovat sama. Nikam ma neposielaju, nic nerobia.

Ivka pokial viem, niekde sa nikdy nepotvrdilo, ze als je autoimunitne ochoreneie tak je zaujimave, ze vy uz to viete. A na als neexistuje liecba, takze nejake vitaminy sa brat mozu ako podpora, ale aj tak je to k nicomu.

sisa6

je to hrozne ze take nieco existuje:( podozrenie a tuto chorobu maju aj u mojho ocka.neustale mu skacu svaly a je strasne slaby..spozorovali sme aj ubudanie svalov na ruke.no zatial sa mu to nepotvrdilo takze nemozu ho ani zacat liecit.je to normalne ked lekari vravia ze to urcite ma ale nemozu konat??co je to za stat ktoreho nezaujimaju ludia.nechava ich na pospas osudu.ved okrem lekarov im nikto nedokaze pomoct.ako je mozne ze sa to neda iecit.no myslim ze najsmutnejsie je ze to nikoho nezaujima:( neide len o ALS ale o vsetky choroby ktore sa nedaju liecit.kazdy clovek raz zomrie ale takto je to hrozne...