ALS - amyotrofická laterálna skleróza

Príspevok v téme: ALS - amyotrofická laterálna skleróza
m+m

Dobry den.Otvaram temu na toto ochorenie,nakolko sa o nom malo pise a je zopar ludi aj na Slovensku,ktori ju maju.Presiel rok,odkedy ju diagnostikovali mojmu otcovi.Choroba velmi rychlo progreduje.Otec za rok schudol 25 kil, je slaby a pohybuje sa uz len s pomocou bariel.Budem rada,ak sa podelite o to,ako to prebieha u vas,resp.vasich blizkych,ake metody terapie skusate.My sme uz skusili takmer vsetko.Aj alternativnu medicinu, aj liecitelov, ale bezuspesne.

SKY

ake antiviralne doplnky by ste nam odporucili a dostat to priamo v lekarni.Extrakt z olivovych listov som si objednala z Aloe vera ak by mal niekto zaujem poskytnem tel.c.

Ivka 1

m+m ak budes chciet, napis mi na mail,nakontaktujem Ta na lekara,ktory vam moze poradit- pomoct pri ALS. Je to odbornik s dlhorocnymi skusenostami.

RNG

osobne lithium neodporucam, hoci sa casto pouziva pri roznych nervovych poruchach. Nakoniec lithium je len kov podobny sodiku, este lahsi takze sluzi v mozgu ako prenasac nervovych signalov, rychlejsi ako sodik a draslik.Neriesi poskodenie nervov, len ciastocne znizuje symptomy.
Extrakt z olivovych listov odporucam pouzivat v davkach 3x750 mg(20% oleuropein) v tomto pripade dlhodobo, podobne ako sa pouziva minocyclin, tj roky.
Dostat ho mozes napr v Swansonvitamins.com kde ho kupujem aj ja ako silny antimikrobialny prostriedok a pouzivam dost casto, ked na mna nieco "lezie" skor nez by sa to mohlo vyvinut do choroby, horuciek a poskodenia tela.
Podobne pouzivam aj roztok citricidalu, oreganovy olej a niekedy aj betaglukany a pripadne rozne antiviralne, ked je tam podozrenie na viralnu infekciu.

Samozrejme pouzivam doplnky, ktore tu odporucam kazdemu, lebo ich je v nasej strave nedostatok a telo lepsie pracuje s vyssimi davkami,preto si doplnam:
zinok, selen, jod, probiotika, vitamin C, D-3 a E vitaminy a cistim cievy lecitinom aspon raz do tyzdna 1 lyzicu, zena to zamiesa do zeleninovych polievok, tam, bez tuku , je najucinnejsi cistic ciev od usadenin.

m+m

RNG:
Tak nam poradte: to litium sa da kupit aj bezne v lekarni? a v akych davkach sa moze uzivat? To ATB nam asi nepredpise lekar len tak a peroxid vodika sa ma pit? A odkial zozenieme extrakt z olivovych listov?

RNG

ALS je nervova choroba, preto treba podporit regeneraciu nervov.
Ja osobne by som pouzival velke davky rybacieho oleja, lebo ten je hojivy na nervy.
Poskodenie nervov ALS je mozne virusami, tak ako ine nervove poskodenia, preto by som bral viacero antiviralnych doplnkov na zvysenie viralnej imunity.
Ciastocne zlepsenie bolo dosiahnute aj minocyklinom, antibiotikom, ktore je ucinne na bakterie a mykoplazmy, tj asi tam je nejaka spojitost a pre to by som bral aj antimikrobialne, co maju ucinok aj na bakterie, aj na mykoplazmy.
Inac mykoplazmicke infekcie su velmi malo zname vseobecne, su pomaly progresujuce a dost nepravdepodobne diagnozovatelne.
Takze moja volba by bola extrakt z olivovych listov a pravdepodobne by som skusil aj nieco oxidujuce, ako peroxid vodika, hyperbaricku terapiu, ozon alebo mozno aj najnovsi "hit", MMS.

Nebranit sa inymi prostriedkami nez uvedene a brat len to, co vedie k smrti o par rokov nevidim ako velmi rozumnu cestu.
A lekari sa neodvazia experimentovat ani len s neskodnymi potravinovymi doplnkami, preto su ludia casto nuteni konat na vlastnu past, hlavne ked nemaju co stratit.

m+m

Pre SKY:
Moj otec uziva vo zvysenej davke vitaminy E, C, B, podporuje si imunitu a tiez uziva aj Rilutek. Citi sa po nich lepsie,ale tato choroba sa vyliecit neda.Skusili sme aj liecitelov, o lekaroch ani nehovoriac - ti su bezmocni.

SKY

Dobry den. Tuto chorobu diagnostikovali mojej svokre tento tyzden.Ma ju vsak urcite uz dlhsie je na tom dost zle ledva rozprava, tecu jej sliny a vele inych veci.Prosim pomozte co by mohla brat alebo robit aby to nepostupovalo takou rychlostou.Predpisali jej liek Rilutek ale musime cakat na poistovnu.Dakujem.

Quenta

Moju susedu to tiez postihlo. Trvalo asi dva roky, kym zomrela, ale tiez to islo mimoriadne rychlo. Je to hrozna choroba! Neviem, ake lieky na to brala, ale jeden znamy neurolog povedal, ze nema sance, iba ak zazrak...