ALS - amyotrofická laterálna skleróza

Príspevok v téme: ALS - amyotrofická laterálna skleróza
m+m

Dobry den.Otvaram temu na toto ochorenie,nakolko sa o nom malo pise a je zopar ludi aj na Slovensku,ktori ju maju.Presiel rok,odkedy ju diagnostikovali mojmu otcovi.Choroba velmi rychlo progreduje.Otec za rok schudol 25 kil, je slaby a pohybuje sa uz len s pomocou bariel.Budem rada,ak sa podelite o to,ako to prebieha u vas,resp.vasich blizkych,ake metody terapie skusate.My sme uz skusili takmer vsetko.Aj alternativnu medicinu, aj liecitelov, ale bezuspesne.

RNG

tpch, tak si myslis, ze je lepsie nevediet, co ini lekari odporucaju miesto beznych chemickych liekov ?
Alebo ze je ludske tie informacie zatajovat a potlacat, ako to robi organizovana medicina?
A vobec, neviem na co sa tu zdrzujem, ked si tu informacie od alternativnych lekarov nezelaju a dopredu vsetko odsudia, ved oni, ako pacienti su predsa odbornici na svoju chorobu.
Neviem , naco vlastne potom chodia k lekarom.
Bye bye, radsej idem soat do svojej roboty, tam ma ludia ocenia a zaplatia, tu len marnim cas a dostavam za to len urazky.

tpch

Lobo, zbytocne sa rozculujes, nema to vyznam. ALS je kruta diagnoza, mozem ti len drzat palce, aby si sa s nou co najlepsie popasoval. Chcela by som vidiet pana RNG, ako totalne ochrnuty tuka palickou do klavesnice kvoli poslednemu spojeniu so svetom zdravych ludi a vychvaluje svoje doplnky.

Lobo

RNG
ok.
tak teda uveď metódu ktorou sa dá liečiť ALS, jej dostupnosť a úspešnosť. Tá tvoja poznámka o ,,skúsených pacientoch s ALS´´ len ukazuje na tvoj egoizmus a absolútny nedostatok empatie.. Ja síce umieram, ale ty si ten kto tu potrebuje ľútosť. Ak ti to pomôže ďalej tu ventiluj svoju frustráciu z nepodarených kšeftov a zlého sveta. Naťukať týchto pár viet mi trvá cca 20 min., takže nebudem už míňať čas ani energiu aby som reagoval na tvoje príspevky a invektívy. Ale ak ti môžem v niečom pomôcť, rád to urobím.

RNG

Naviac mam plne zuby ciganskeho obvinovanie, ze mam z doplnkov zisk. Dnes od zatvorenia mojich obchodov na Slovensku nemam nic ine okolo doplnkov nez ich osobnu spotrebu.
A co sa tyka zarobku na doplnkoch, z mojich podnikov na Slovensku som mal cistu stratu cely cas, tj presne ja som tam posielal doplnky, platil som platy, poistky, najomne a zo Slovenska som dosial nedostal ANI HALIER, tj bola to cista a 100% strata.
Nelutujem to velmi, lebo tie doplnky iste mnohym pomohli,tak ako pomahaju mne aj mojej rodine a priatelom, ale som to nemohol casove personalne a financne uz dalej znasat, tak som bol nuteny to zakoncit.

Ak ma aj napriek tomu budes obvinovat, ze tlacim doplnky pre svoj osobny zisk, tak si obycajna spina, nic viac.

Ale je zname prislovie v anglictine, volny preklad je
"niet takeho dobreho skutku, za co by clovek nebol niekym dokladne potrestany"

Ja ale zase verim, ze ked clovek kona dobro, nakoniec sa mu to predsa len nejak vrati, ked nie na zemi, tak aj po smrti. Lebo ja som jeden z tych tradicnych,nemodernych, este sa ma nepodarilo prevychovat na moderneho ateistu globalistami a liberalmi.

RNG

Lobo, ked si myslis, ze som nepochopil ten clanok, tak si musis v prvom rade uvedomit, ze asi anglicky viem lepsie ako ty, kedze som american. A clanok mnpohokrat a velmi jasne naznacuje rozne spojenia boreliozy z viacerymi autoimunnymi cez rozne telesne mechanizmy.
Takze prosim ta, nestrapnuj sa tu na fore.

A ja osobne verim viac znamym lekarom vyskumnikom, nez roznym "skusenym" pacientom s ALS a inymi autoimunnymi chorobami.

Lobo

RNG
Reagoval som na text a link ktorý si uviedol. Každý komu diagnostikujú ALS, sa o tejto diagnóze snaží zistiť čo najviac a určite o tom vie viac, ako podomový obchodník s výživovými bobuľami. Neazstávam sa lekárov ale ani zázračných liečiteľov, mal som možnosť vyskúšať oboje. Si evidentne tendenčný, čo vyplýva z tvojej neznalosti problematiky financovania zdravotníctva a potvrdil si to traktátom o lekárskych platoch. V čom si lepší ako tí, ktorí podľa teba idú len po peniazoch? Takých ako ty som zažil tucty, všetci zanietene rozprávali o zaručených liekoch a chŕlili žlč na lekárov. Ale hlavne, nechali si to všetko dobre zaplatiť. Takže naivný už niesom. A vrele ti doporučujem prečítať si link predtým ako tu s ním budeš argumentovať. Ušetríš si ďaľší trapas.

RNG

lobo, si naivny.
Rozne alternativne metody, stare aj vyse 50 rokov , napriek svojej ucinnosti sa nehodia z roznych dovodov(najma financnych) monopolnej medicine, tak sa ich snazia nevidiet alebo dokonca aktivne pochovat, vcitane prenasledovania lekarov, co ich propaguju a pouzivaju.

Doplnkovy priemysel ma take iste ciele, ako kazdy iny priemysel,vcitane medickeho a farmaceutickeho tj predat a zarobit.
Ale napr v USA na doplnky vyrobcovia nemozu tvrdit ziadne zdravotne ucinky a zaroven ziadny doplnok potravy na trhu nesmie mat skodlive ucinky, inac su sudeni a prenasledovani mimoriadne tvrdo.
To naviedlo situaciu kvality a bezpecnosti potravinovych doplnkov nevidanu dosial, co jasne vyjadruje statistika:
V roku 2008 v USA NIKTO nezomrel na nasledok doplnkov potravin,
vyse 5600 ludi zomrelo na rozne potravinove otravy
a na nasledok predpisovych liekov sa lekari konecne priznali, ze je to 4 najcastejsia pricina smrti a zomiera na ne od 120 000 do 400 000 ludi rocne, pricom do toho nebola zaratana chemoterapia a cislo je urcite mensie, nez skutocne, lebo lekari nemaju zaujem na tom, aby vyzerali zle a tak si statistiky upravia na priaznivejsie, nez v skutocnosti su.
Ak si idealizujes ulohu lekaram, cest vynimkam,tak otvor oci a pozri sa na strajky lekarov v roznych krajinach kvoli peniazom, kde sa dozaduju ovela vyssich prijmov, nez ostatni ludia, tj povazuju sa za elitu a ostatnych len za plebs. A na dosiahnutie svojho cielu su ochotni vydierat a zastrasovat cele staty organizovanymi monopolnymi akciami.

A ty mi tu hovoris, ze keby bolo nieco lepsie zname niekde na svete, ze by sa to uz praktizovalo prave na Slovensku???
Lepsie pre koho??
Rozhodnutia toho typu zavisia od lekarov a farmaceutov, co to kontroluju, a nie pacientov.

Lobo

RNG
Dal som si tú námahu a otvoril ten link, aj prečítal. /možno niekto nepredpokladal, že niekto tu číta aj agl. txt/ Je to jedna z desiatok štúdií a hypotéz, ktoré majú nejaké "lenže". Ak by to malo skutočne taký vplyv na liečbu spominaných ochorení, už by sa to sem dostalo, oficálnou či neoficiálnou cestou. Zatiaľ som sa ale stretol len so "zaručene účinnými" liečbami, ktorých jediným cieľom bolo podporiť predaj rozličných výživových doplnkov.
A to je veľmi smutné.

RNG

Zrejme ze Slovenski lekari zatial necitaju spravy svojich kolegov, ktory sa zaoberaju alternativnymi liecbami, inavc by nasli aj volne informacie na nete, ako napr tato
www.newswithviews.com

kde rozne tzv autoimunne davaju dokopy s boreliozou a inymi mikrobami, najma L-formami ako vytvara aj borelioza sama aj roznymi virusami, ktore sa vezu s tym pri nedostatku imunity, co tieto L-formy sposobuju ako vnutrobunecne parazity, vlastne svojho druhy bezplastove mykoplazmicke formy

To dokazuje len to, ze je to informacia uz hodne stara, lebo nove najdes len v platenych knihach a najma preriodikach tychto roznych lekarov.
Stara, ale predsa len nepovsimnuta organizovanou medicinou, ktora nechce/odmieta pouzivat na liecenie cokolvek ine, nez patentovane lieky.
Je to velmi smutne...