ALS - amyotrofická laterálna skleróza

Príspevok v téme: ALS - amyotrofická laterálna skleróza
m+m

Dobry den.Otvaram temu na toto ochorenie,nakolko sa o nom malo pise a je zopar ludi aj na Slovensku,ktori ju maju.Presiel rok,odkedy ju diagnostikovali mojmu otcovi.Choroba velmi rychlo progreduje.Otec za rok schudol 25 kil, je slaby a pohybuje sa uz len s pomocou bariel.Budem rada,ak sa podelite o to,ako to prebieha u vas,resp.vasich blizkych,ake metody terapie skusate.My sme uz skusili takmer vsetko.Aj alternativnu medicinu, aj liecitelov, ale bezuspesne.

majkau

Lobo
Dakujem za odpoved a vysvetlenie..
dlho som nebola na tejto stránke,lebo som si nechcela nič pripomínať čo bolo..prajem všetkym ľudom trpiacim als a im príbuznym veľa síl,trpezlivosti a lásky..

RNG

Nuz ja nie som ani liecitel, ani predavac. Ja sem donasam len spravy od lekarov, ktori su vseobecne medicinou potlacani, takze pokial si nepredplacate ich periodika, tak sa k vam tie spravy dostat nemozu. Ja to robim vyse 17 rokov, tj mam v tom dostatocne vedomosti a prehlad.
Bezna medicina trva 7 rokov studia, na porovnanie.
A komu sa to nepaci, nemusi moje prispevky citat.

hejka1

V nasom tele je vela roznach parazitov. Je potrebne ich znicit a nasledne toxicky odpoad pomocov doplnkov vyzivy zylucit von. V sobotu my svoj pribeh porozparavala 67 r. pani z Frydku mistku. 5 rokov chodila po vysetreni a nic jej nezistili nemaju na to laboratoria ani technologie az jej imunolog zistil borelie v krvi a odporucil nech si hlada alternativnu liecbu. To sa jej aj podarilo po 2 rokoch uzivania produktov jej stav je vyborny je plna energie a sil . Predtym neveda uz chodit len o barlach, velmi tazko uvelka unava nic nedokazala robit len stale mala pocit spanku. Uzivanie doplnkov musi byt cielene , je ich vela a nie vsetky maju tu moc ten odpad odstranit.

Lobo

tpch
Necítim sa ponížený, niet čím, každý má právo na svoj názor. Zažil som už tucty liečiteľov a predajcov doplnkov a vždy to prebieha podľa rovnakej schémy. Prezentácia najnovších poznatkov, jedinečnosti preparátu, dôraz na dlhodobé užívanie a na záver srdcervúca stóry o vyliečenom stratenom prípade. Keď sa zlepšenie nedostaví, super agent sa vyparí ako smrad a na dvere vám klepe ďalší so zaručene účinným doplnkom. Chcel by som raz zažiť niekoho, čo tak verí tomu čo predáva, že by mi povedal: Tu to je, užívaj, zaplatíš mi to keď ťa to uzdraví...

RNG

Nuz od bylinkarstva sa odvodilo moderne lekarstvo, ktore ale preslo na patentovane lieky, tj umele chemikalie s hromadou skodlivych postrannych ucinkov. Preto sa mnohi snazia vratit spat k neskodnym bylinkam, ale medzitym sa odohrala hromada vyvoja, identifikovali sa v mnohych bylinkach ucinne latky, lekari ich sksali v mnozstvach, ktoe sa nedaju dostat z tych byliniek len ako caju, a tak vznikli rozne potravinove doplnky.
Navrat k tradicnym bylinam je preto krok spat. A nie je to ziadny osobny utok na nikoho, len konstatovanie stavu.

A tvoje osobne utoky tu, tpch, su asi tak potrebne ako zader/trieska do zadku.

Ja tu nepropagujem "svoje" doplnky, nemam na ne ani tovaren, ani predajne. Su to doplnky, ktore pouzivaju mnohi lekari s uspechom a kedze nemate moznost sa o nich dozvediet z beznej literatury,len z predplacanych periodik a roznycy knih, ktore nemate, dokonca aj na internete je o nich velmi malo, snazim sa aspon touto cestou zaujemcov(vynimajuc tpch a inych rozvratnikov), ze existuju aj ine lekarske pristupy, nez vas vasi lekari informuju.

tpch

Lobo, tak si to opat schytal, podla RNG si spiatocnik, lebo si sa okamzite nevrhol na jeho zazracne doplnky a nedakujes mu na kolenach za zachranu. Len preto, aby si obhajil svoju pravdu, tak ponizi tak tazko choreho cloveka. Smutne.

Lobo

majkau
Toto ochorenie sa prenáša /ak jeto dedičná forma/ v ženskej línii, takže po otcovi sa "nededí". U nás 1. doložený prípad bola stará mama, potom moja mama, jej brat, teraz ja.

RNG

Nuz neviem, ja si nemyslim osobne, ze uvadzanie roznych moznych neurotoxinov pri chorobe poskodenia nervov je od veci spomenut.
Nakoniec nemam to vycicane z prsta, uvadza to aj popularna Wikipedia. Zialbohu clanky od mojich lekarskych zdrojov tu nemozem uvadzat kvoli autorskym pravam, len veci, ktore su volne na internete.
en.wikipedia.org

A spoliehanie sa na rozne bylinky, ked tu existuju silne vytazky, lekarmi dokazane ucinne doplnky je spiatocnictvo.
A to aj antimikrobialne roznych druhov, protiparaziticke, protizapalove aj regeneracne na poskodene nervove tkanivo.

majkau

Lobo-chcem sa Vas opytat ajked ma do toho nič nieje a ani mi na to nemusite odpovedat...kto mal ešte vo vašej rodine als..boli to muži či ženy...môj otec mal tiež als a neviem či niekto predtym mal v našej rodine als...mám z toho nočnu moru ked si predstavim,že by sa ešte mala v našej rodine als objavit...

Lobo

Ako prvý popísal toto ochorenie r. 1865 Prof. MUDr. Jean-Martin Charcot, preto je známe aj ako Charcotova choroba.