Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
u mna to bolo neplanovane...poznala som jednu zenu z okolia, nikdy sme sa spolu nebavili, ani nezdravili, len som ju registrovala, ze je velmi tucna, mala urcite cez 100kg. po nejakej dobe som ju zazrela na ulici a ked som zbadala aka je stihla, tak ma skoro porazilo:), vtedy som ju 1krat oslovila a pytala sa jej ako schudla. odpoved: po 17.tej prestala jest. v ten den som zacala aj ja. neskutocne ma vyhecovala a strasne som jej zavidela, ako dobre vyzera...
zacni s nejakym pohybom, potom skus CKD alebo sacharidove vlny
a co sa tyka jojo efektu, niekto tu uz pisal o tom, ale myslim si, ze jojo efekt sa tyka kazdeho, kto ma tendenciu priberat, napr., ako ja. keby som s tym sekla a zacala jest aj vecer, tak som si ista, ze priberiem spät na 84kg. je to tak aj s delenou, ci 90dnovou dietou.ide o to, aby si ten svoj zivotny styl zmenila a drzala sa ho donekonecna, inak to nema vyznam.
moja sestra ma to stastie, ze moze jest cokolvek, kedykolvek a je stale stihla
bambulos, ked ma v zaciatkoch prepadla chut najest sa, tak som doslova trpela, ale nedala som si nic, iba vodu a rano som si povedala, ze to stalo za to, od hladu som neumrela a tak to slo dalej. je to iba v nasej hlave, lebo clovek bez jedla vydrzi 30 dni, tak preco nie par hodin???
mozno 2x do mesiaca som zufalo chcela nieco zjest, tak to bolo skutocne len 1 ovocie, ci 1ks zeleniny
na hodinku sa odmlcim, mam nejaku pracu, ktora nepocka...., zatial:))
tak ti prajem, aby si vytrvala a zajtra rano budes na seba pysna :))