AKO SCHUDNÚŤ ?

bambulos

ok tak to vyskusam, ved ked nic, tak sa vratim k svojmu, ale vies co, ze som uz viac pocula ze vecer nejest, ze cely den hocico ale najneskor o 17 ze to isto zabera, hoci sama som to este nevyskusala, a ako ty vravis za skusku nic nedam

bambulos

no ja sa bojim, ze ked porusim toto stravovanie ktore mam teraz a zacnem tym co ty, ze budem priberat, hmm neviem

fit

tiez som bola na materskej, ked som s tym zacala a pochopila som, ze len takym sposobom viem schudnut, lebo neznasam diety, kde mi niekto "prikazuje" co, kedy a s cim mam zjest. takto je to pre mna jednoduchsie.
jasne, ze boli obcas prehresky, ale nie casto a nie kaloricke, tym mam na mysli, ze si dam skutocne len 1 kus zeelniny alebo jablko.
v sobotu som bola na svadbe a zjedla som zo vsetkeho, ale len velmi malicko, lebo som si chcela dat aj rezen so salatom o polnoci. bezne nejedavam vyprazane jedla, iba vynimocne

bambulos

a to naozaj si vydrzala takto sa stravovat 7 rokov? ziadne prehresky ani porusenia? naozaj ma to laka a chcela by som to skusit

fit

ano, jem aj chlieb alebo grahamove, cerealne rozky, no doprajem si aj sladke pecivo, ako napr. dnes tvarohovy moravsky kolac