Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
zuzic - aj s prs som schudla, ale nejak mi to neprekaza, som spokojna
bambulos - tu temu zalozila Danuska,ale je mi troska luto, ze sa do nej nezapojila, tak dufam, ze si aspon precita nejake prispevky, aby mala motivaciu:)a hlavne, ze jej a ostatnym dievcatam, ktore sa s "mojim" chudnutim stotoznia pomoze
Tak to som prekvapená. Myslela som,že sa mi vrátili kilá naspäť len vďaka prejedaniu. No, je to fakt blbosť táto diéta ako aj všetky ostatné. Tak som zvedavá, čo urobí s nami tento štýl stravovania:))
Bambulos, ako si tie kilá pribrala späť? Tiež si sa začala po diéte prejedať? alebo prišli naspäť len tak nenápadne? Kedy si skončila s 90 dňovkou?
To je pravda, ja som sa takých rečí, keď som schudla napočúvala až-až. Dokonca, že či nemám rakovinu, keď som tak schudla, hihi:))) Fit a čo ostatné miery, pás, boky? Zmerala si sa pred chudnutím, koľko si vlastne dala dole v cm?
ja sa tiez bojim ze schudnem vela z prs a inde nie:( lebo prsia mam 90 a som spokojna tak tam by som nechcela schudnut...
tak fajn, drzim palce aj tebe:)
mozme sa tu stretavat a informovat sa, ako vam to ide. len ziadne reci od okolia, ze nechudni a pod..., to som si zazila sama, ked som uz pekne chudla a zavistlie susedky, ci kamaratky mi hovorili, ze vyzeram zle, no pre mna to bol signal, ze vyzeram dobre.pokial je to rozumne chudnutie, tak nie je problem
fit ale to asi nemozem po 17 ani ovocie ze? urcite idem na to:D a ked si na oslave trebars na svatbe a zajes si aj o polnoci tak sa to hned nebera?