AKO SCHUDNÚŤ ?

kubalka

ahojte:))) Fit, je to úžasné, čo si dokázala a pritom je to také jednoduché. Ja som schudla pred dvoma mesiacmi 8kg 90 dňovou diétou, ale tri sú už naspäť, lebo som naučená prežierať sa a veľa jesť hlavne na večer. Teraz som chcela začať zas s 90 dňovkou, ale keď som si prečítala tvoje príspevky, zmenila som názor. Skúsim sa stravovať podľa teba a verím,že ak pri tomto zvyku zostanem, tak už viac nepriberiem. Koľko meriaš?
Wau, obvod stehna 46 !!!! (môj sen)

zajuska

dufam, ze aj ja zhodim zo vsetkeho, z coho sa len bude dat .. teda vrch je utly, ale od pasa dole uuuf... som hruska :(

fit

no ja, aj ked som bola tucna, nikdy som nemalaextremne boky, ci zadok, skor rovnomerne rozlozene tuky.
aj teraz je tomu tak, celkom sumerna postava, nevravim, ze idealne, no nic mi netrci, myslim zadok, ci prsia...

sade8

fit - tak to je super som si precitala tvoje prispevky, no paci sa mi to ze si das vselico a aj pri tom chudnes, idem to asi aj ja vyskusat nejest po piatej
s bruchom nemam problemy, ale zadok a stehna - tak tie by potrebovali nieco schudnut
chcem sa spytat schudla si aj zo zadku a zo stehien, a este jedna otazok aky mas obvod stehien