AKO SCHUDNÚŤ ?

bambulos

tak ja by som aspon 5 kg potrebovala, a cm az tak neviem kolko asi by to malo byt ja by som bola maximalne stastna keby mi vaha ukazala 60kg :-)

bambulos

tak treba vyskusat, uvidime, ja to tiez skusim, aj ked som o tom uz vela krat pocula, ze staci po 17tej nejest a schudnem, ale nevyskusala som to, ty by si kolko chcela schudnut

sade8

no to je super, tak idem na to

ze 46 cm obvod stehna - tak to je pekne teda, to ma velmi motivovalo ist do toho. tak oddnes zaciname

fit

dievcata, lucim sa s vami, dnes mame v meste damsku jazdu a rada by som si pochutnala na viedenskej kave-so slahackou, ale samozrejme, ze do piatej to musim stihnut vypit:))
prajem pekny den a mozno sa tu uvidime vecer, pa

bambulos

no jasne, fit, to viem, ale budeme samozrejme vsetky rady, ak sa k nam prida, ved ona zalozila tu temu s tym ze chce schudnut,a toto chudnutie je chudnutie s rozumom dlhodobe a ziadne drasticke diety, takze danuska kde si? :-)

bambulos

teraz od vianoc do leta som zhodila 6 kg, a to tak ze som dodrziavala troj hodinove intervaly jedenia, a vecer som jedla iba bielkoviny so zeleninou, ale to ma obmedzovalo ze som stale musela vymyslat co vecer jest a varit, preto ma tiez zaujalo toto chudnutie, ze aj o piatej si mozem dat hocico a chudnem