Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

AKO SCHUDNÚŤ ?

zuzic

so vcerajskom som spokojna bolo to tazke teda aspon pre mna velmi nejest vecer ale vydrzala som a som na seba pysna:D teraz som bola sportovat tak mam z toho velmi dobry pocit ze sa mi to celkom dari zatial:D

bambulos

ahoj fit, no nie nepriezrala som sa vecer :-)), dala som si cierny rozok s pastetou a vela zeleniny, takze si myslim ze ok, ci nie a jedla som o pol 8smej a spat som isla o 24.OO takze si myslim ze to pekne vytravilo :-)

fit

sade8,
nie som zavislacka na sldkostiach, iba ked mam dostat menzes, tak vtedy toho zjem dost, ale bezne, napr., dnes som si dala v praci kofilu, vcera som mala tatranku a viedensku kavu so slahackou. ak mam chut, dam si aj zakusok, ale ako som tu spominala, neprezieram sa sladkostami..., jem aj sladke mucne jedla, hlavne ked som u rodicov, tak lekvarove pirohy, sulance, buchty na pare a pod. :))
bambulos,
no, no !! takze ty si sa vcera napraskala na vecer?? :))

bambulos

no dievcence, moj vcerajsi den bol v pohode, neprezierala som, jedla som o 14stej s tym ze o 17stej sa najem posledny krat a o 15stej sme isli do nasich, do rodicov, z tamadial na mensi nakup do tesca, prisli sme domov 19.30 takze som jedla vtedy :-( ale len take lahsie jedlo a nie vela uvidime co bude dnes

sade8

ako pre mna v pohode, lebo ja som bola zvyknuta niekedy jest okolo siestej a aj to som jedla iba nejaky musli co som si doma spravila, takze v pohode
ja som uz dlho bola zvyknuta vecer zjest nieco lahke, takze mi to vobec nechyba - nemohla by som lebo potom by som zle spala, uz sa poznam

kubalka

Ahojte:)) Tak ako? Vydržali ste včera večer bez jedla?
Ja nie:((((((( Hanbím sa, ale o pol ôsmej som sa dožrala ako prasa:(((( No, nič to, aj dnes je deň a už naozaj to dodržím, nech sa robí čo chce.