Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

AKO SCHUDNÚŤ ?

Miška :)

Ahojte:)

nasadila som si diétu, s ktorou chudnem..na raňajky pijem pravidelne kakao, na obed si dám dva kopčeky ryže a k tomu šalát alebo niekedy nízkotučný jogurt a pafino piškóty..na olovrant si dam pár bobuliek hrozna/mesiac melóna alebo jablko a na večeru šopský šalát.. držím to už dva mesiace a schudla som 6 kg :) popritom vždy predpoludním cvičím a poobede sa venujem tancu :)

Alebo ak ešte môžem poradiť, ja ráno nerada jem, no keď sme boli na dovolenke, vždy som si ráno dala dva čierne chleby, na to šunku a syr a k tomu čiernu kávu s trochou mlieka. Doobeda som to vyplávala, na obed si dala ryžu a šalát, prípadne mäsko na prírodno. Na olovrant nektarinku a na večeru šalát.. Prišla som domov a mala som 1,5 kg dolu :) čo sa mi na dovolenke ešte nestalo, večere tam boli o ôsmej večer..

Treba sa len zaprieť a povedať si, že chcem schudnúť a budem sa snažiť, kým to neprelomím.. A ono to pôjde :)

sade8

alica57

nechapem tvojmu prispevku, vobec to tu necitas a potom napises ze vies ako chudnut aby sme nestracali vitaminy, ale ved ja jem vselico - samozrejme hlavne zdrave veci - nechapem kde mas problem?????