AKO SCHUDNÚŤ ?

bambulos

vies co, tak mam uz pokupene skoro vsetko, uz len prezuvky a tramky na telesnu :-)

no a co sa tyka jedenia, tak ked som sa normalne najedla o 17stej tak som potom uz nemala chut jest, vydrzala som, aj vecer, a ani sladkost som nemala, ako nechapem preco to tak je, ja ked som si dala napr. 18stej nieco bielkovinove tak ma to asi az tak nezasytilo, preto som potom vyhladavala dalej a jedla, ale teraz akosi ok :-)

fit

uz mas vsetko nakupene do skoly?? ja to stale robim hned na konci sk. roka a cele prazdniny mam uz pokoj. vsetky knihy a zosity uz su obalene apod...:))
ako si to zvladal vecer, ked si uz nejedla? nemala si pokusenie?

bambulos

ahoooooj fit, no tesim sa uvidime ako to pojde dalej :-), dnes som zase cele doobeda behala po meste a zhanala malej veci do skoly ide do prveho rocnika :-)

no a co sa tyka stravovania tak mi to tiez takto vyhovuje a hovori fit,

fit

ahoj bambulos, blahozelam ti:)))
miska, je to sice fajn, ze si schudla takym sposobom, lenze co sa tyka mna, ja nemam cas cvicit dopoludnia, kedze pracujem a popoludni sa venujem synovi a to skor jeho zaujmom ako svojim, takze pre mna je jednoduchsie nejest, ako cvicit. ty si zrejme mladsia a mas viac volneho casu...

bambulos

ahoooooooooojte babenky, no Miska :-), to je cise pekne ze si takymto sposobom schudla, ale vies ked by som to dodrziavala ja a schudla by som a potom by som sa vratila do normalnych kolaji urcite by som pribrala nazad, preto je pre mna podstatne zamerat sa na taky sposob stravovania, ktory vydrzim dodrziavat stale, a to ze po 17 nejest je podla mna super, dnes rano som mala dokonca o pol kg menej ako v pondelok takze super si myslim :-))

fit

ja si zvyknem na ranajky robit: roztlaceny banan v miske, pridam tam obycajne ovsene vlocky, 3lyzicky bieleho jogurtu+pomlete orechy. je to vyborne a zaroven ma to nasyti az do obeda. dost casto si varim brokolicu, zemiaky, mrkvu na pare, pokrajam to na mensie kusy, potom tam pridam olivovy olej, olivy, paradajky+co mam v chladnicke(myslim zeleninu), tiez to vyborne nasyti a chuti...
mozes tiez napisat nejake svoje recepty

sade8

fit
pred piatou, ako da sa to, ja som to uz davnejsie zistila ze nemozem sa najest vecer, ale ja aj ked som jedla okolo siedmej tak som zjedla jogurt, ovocie a vlocky ovsene, ale da sa to v pohode vydrzat nejest po piatej

fit

sade8,
tesi ma, ze si isla spat hladna:)) vsak sa to da? staci par dni a zvyknes si na to. a o kolkej si jedla naposledy?

sade8

fit
no samozrejme ze podarilo aspon mne, ale som nemohla zaspat lebo som sa tesila na rano ked nieco zjem.
inak je super ako sa o nas staras a pytas sa.:-))