AKO SCHUDNÚŤ ?

sade8

zuzic
hrozno, tak to je taka zdrava sladkost

ani ja sa ich nedokazem vzdat, ale snazim sa obmedzovat, tiez mam strasne rada ovocie, a take hrozno, to by som si dala samozrejme az zajtra, si mi normalne narobila chutky, milujem ovocie, mnam.

zuzic

sade8: ano jem aj sladkosti (toho sa nedokaazem vzdat:) ale no tak snazim sa...no napriklad teraz som neodolala hroznu...ved casom sa ta nasa snaha hadam da najavo:)

fit

sade8, ja som uz pisala, ze ja som nikdy nemala vyrazne boky a stehna, ci prsia, aj ked som bola tucna, skor vsade rovnomerne rozlozene tuky, preto s tym nemam problem, lebo mam relativne sumernu postavu

sade8

zuzic
si zlata, ano hadam sa to odrazi aj ked po dlhsom case.
a jes aj sladkosti teraz ked to dodrziavas ze po piatej nejes?

anus

zuzic,mala som na mysli " tie zaručené diéty",úplne s Tebou súhlasím ,že už nejesť po 17.00,..a ešte obmedziť biele pečivo,sladkosti atd..čo predsa všetci poznáme
musím povedať že to všetko začína v hlave a mne to fakt pomohlo ,pokiaľ som sa doma vždy trápila nejakými dietami a neustále som na to myslela,v zahraničí som sa zaoberala úplne niečím iným ..je fakt, že ked si človek chce udržať dobrú hmotnosť,resp.schudnuť,musí byť veľmi disciplinovaný a trpezlivý

zuzic

anus neviem ci si chcela narazat na tento druh chudnutia, ale podla mojho nazore toto nie je dieta. podla mna to je len zdravsi sposob zivota- nejest po piatej na tom nevidim nic podobne diete...

anus

diéty nie sú zdravé...už roky som nejednu vyskúšala a dlhodobý efekt to nemalo...mne pomohol weetabix-mala som ho vždy pri sebe,ked som potrebovala zahnať hlad-škoda,že ho na Slovensku nedostať kúpiť...žila som v zahraničí, jedla som všetko s mierou a za 1 rok som schudla 16 kg

poliewoocka

Baby mne pomohli tieto cviky:
na stehna a zadok:
1,v stoji sa jemne pridrzate stolicky(stabilita) a zanozujete, pricom vedome napinate sedacie svaly. 30x jednu nohu, 30x druhu. Robte to najmenej v 3 seriach, hocikedy cez den, ked vas napadne..

2,v stoji si date nohy od seba dalej, ako je sirka ramien a robite drepy (su to pilé drepy)

3, okrem toho cvicim aj na orbitreku, to fakt pomaha:) nizsia zataz, dlhsi beh.

Vela stastia:))