Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
ahojte, mam mensi problemik. brat ma pozval dnes vecer na chatu asi o desiatej budeme opekat...chcem tam ist, odmietnut to nemozem, ved to poznate surodenecke vztahy...myslite ze keed to tento vecer porusim bude to moc vadit?
ja som z KE a u nas to frci:)
ak chces nejake cviky vo vode, tak by si mala navstivit niekde plavaren, kde je vodny aerobic a mozno ti to pomoze
skúste:-odkaz odstránený-
ahoj. Nevedeli by ste i poradit cviky vo vode cca. meter vysokej na chudnutiee???:(....pllss...
jjoj to na mna sa provokacne skeri cely obchod ked idem nakupovat a hlavne ten regal so sladkym:D to je strasne...no uz musim nieco ist vybavit tak drzte palce nech to dneska vydrzim a podari sa mi potom schudnut tych vytuzenych osem kil...
velmi dôverne to poznam, ked sa na mna skeri nieco v podobe jedla:)) na mna sa dnes skeri z chladnicky vanilkovy dracik, ktoreho ja tak velmi lubim:))
diky fit za odpoved, ja len tak ze sa tu predomnou skeri take krasne jablcko:) tak radsej to pokusenie niekam odnesiem:)