kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
AHojte ... mojim snom je schudnut aspon 15 kil ale nedari sa mi .... chcela by som sa nejako donutit ale pevna vola je nieco co mi dost chyba... ja by som sa chcela pridat k vam ... takze mam si zacat varit z tej knizky 90 dnova dieta???
súhlasím ja som mala dusené kuracie mäso so šalátom a tiež sa mi vývar už nezmesil. čo si plánujete zajtra spraviť?
ja tiez super vyvar som nepila fuj ani ho nebudem,som mala 2kocky rybie file zo syrom fajnota:)a salatik musim sa dako zamenstan,lebo budem cely den len doma
no vidíš,ani olovrant nebude treba :)...ja som vývar nemala ešte ani raz,už by sa mi asi nevmestil do žalúdka :)
Ahoj sajfina,dokazeme to dat dole,verim tomu,ja mam dnes 1 den,a zatial super,akurat koncim dovolenku,a od zajtra zacinam pracovat,ale na tom nic nezmenim,chcem byt stihla,uz sa na svoje telo ani nemozem pozerat,nechcem tam mat ten skaredy tuk,uz viacej,prajem ti pekny den.
ja mám 160cm a pôvodná váha 69kg,takže váhovo sme na tom podobne a chcela by som schudnúť čo najviac :) aspoň na 55kg,čiže 14kg,ale za 3 mesiace to sa určite dá,lebo dnes mám 8.deň a 3kg dole :) aj keď zo začiatku to ide asi rýchlejšie dole a potom pôjdem na udržiavačku ďalších 90 dní:)
A kolko potrebujes ty schudnut kg?Verim,ze to dokazeme,ved ideme pre to nieco urobit,zmenit stravovanie.
Helus tak to sme dve,čo potrebujeme takto viacej schudnúť,uvidíš,spolu to dokážeme :)