Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 27.7.

majka__

ja som pocula jednu vec, ze tato dieta ma ma nakopnut na to, aby som svoj stravovaci rezim. ja, hoci som tu dietu nikdy nedokoncila uplne, tak viem, ze mi aspon trosku pomohla zmenit stravovaci rezim. totiz kedysi som sa napchavala jedlom kazdu chvilocku a z toho som aj nenormalne pribrala (zo 64 na 80). kedysi som bola pekne chudunka, ale teraz som za poslednych 4-5 rokov nenormalne pribrala. ale skutocne mi ta dieta pomohla aspon v mensej zmene.

dietnaporad

Ahojte som dietna poradkyna, baby prezradim Vam nieco, ak po 3 mesiacoch diety zacnete jest inak do roka mate vsetky kila naspat + niekto ma este cosi navyse. Tato dieta je delena strava ktora sa musi dodrziavat cely zivot ak nechcete pribrat.

ploche_brusko

no mne to ide super, som prejedena, na veceru som mala len ten salatik a to tie taky len jedna paradajka a stvrtka uhorky, lebo viac som nevladala, ale pred vecerou som si dala jeden pasik cokolady na varenie, lebo som mala strasne nizky tlak, a ziadnu energiu, ale to nevadi, zajtra na veceru nebuduem mat sladke, ako sa pise, ale si dam len salat tiez :)

inak ja som dnes mala tiez o kilo menej, hehe :D

majka__

CHUDNUCAGIRL: no ja napr. mam 178 cm a zacinala som s vahou 78,5 kg. dnes rano som mala 77,5 kg, ale dietu drzim iba 2. den a tak viem, ze to este nic nebolo (len voda, alebo ako to nazyvaju niektori ludia). mojim cielom je schudnut zatial na 75 kg (neskor na 70... a skoncit tak na 66 kg, ale nechcela som hned napisat 66, lebo potom viem, ze je to este daleky ciel, ktory by som strasne rychlo porusila - ak ma chapes).

dnes som inak mala tie opekane zemiaciky s kecupom a potom som mala mrkvovo-jablkovy salat (ale nie vsetko spolu samozrejme). a teraz na veceru si asi tiez dam este salat.

inak je mi fajne, lebo dietujem s mamkou. obe sme zacali naraz. takze fakt super.

sajfina

ploche_brusko to si si robila tú segedínsku polievku??ja som ju mala v sobotu a dopadlo to tak,že polovicu som dala do mrazničky,aspoň nemusí nabudúce variť :),tiež mi išla hore krkom :(...a dnes som pomaly ani nevečerala,len trošku zeleninky,absolútne som nemala chuť na mäso,som prejedená od obeda tuším :)
a zajtra si spravím pečené zemiaky a uhorkový šalát,milujem uhorkový šalát :)

majkaaaaa

no ja som si to dako vymenila dnes:)na obed som mala musli vecera,makovy zavin mne dako viacej dneska chutilo,,o))to budem asi tym,ze som dostala kramy,ale zajtra si tiez varim zemiakovu polievku a salat:)A idem behat:)

ploche_brusko

no ja mam tiez po obede, polievka sa mi vydarila, ale hoci som zjedla len jednu misku, uz mi lezie hore krkom, takze na veceru ju jest urcite nebudem, ale iba nejaky salatik zeleninkovy :)

sajfina

super baby,že nám to tak ide :)...ja mám dnes 9.deň-bielkoviny,na obed som si ugrilovala kuracie prsia a k tomu veeeľa zeleninky + samozrejme chlebík,fuu som takááá najedená na prasknutie,večeru asi urobím dosť maličkú :)

chudnucagirl

Ahojte,kolko vazite,meriate a kolko chcete schudnut?
Ja som dietu drzala,ale uz som ju aj dost porusila,ale na druhu stranu cvicim a delenu stravu chcem dodrziavat uz stale.Moj ciel je 65kg do 15.8.2009.
Momentalne vazim 68kg,meriam 168cm a moja vysnivana vaha je 63kg dufam,ze kym pojdem koncom septembra do skoly,tak budem vazit aspon tych 64-65kg.

Helus

Ahojte ja sa drzim dobre dnes je 2 den,a rano nektarinky,obed fazula v paradajkovej omacke+1 platok chlebika,to sa moze,a to iste aj do prace,len bez toho chlebika na veceru,ja idem na poobednu,dufam ze bude ok,som po dovolenke,takze sama neviem co ma caka,ale prehresky nesmiem ziadne,tento raz to chcem dokazat,a potom si vahu aj udrzat,to bude sice tazke,ale tuzba je velika.