90 dnovka od 27.7.

carolin

ja sa tiež pridávam, túto som ešte nedržala, inak ja som za posledný týždeň jedla tak každé 3 hodiny 4x za deň ale medzi tým nič viac max. ovocie

veve23

ahojte, aj ja by som sa chcela pridat, kludne od zajtra, potrebovala by som tak do septembra zhodit tych cca 5 kil.
ale nemam tu knizku 90 dnova dieta, cize neviem ako sa tie dni streidaju. napiste prosim cim zajtra zaciname. viem len, ze rano je ovocie, a co dalej? mate aj nejake recepty? hodte sem co najviac info :) dakujeeeem
ideme nato!!

sajfina

hehe,to si ma pobavila :D....škoda,že mne chutí,čo navarím,by som mohla aj viac schudnúť keby nie :)...ale veď toto nie sú ťažké recepty,fakt nie,uvidíš,za 90 dní bude z teba hotová šéfkuchárka :)

ploche_brusko

sajfina dakujem :)takze ja budem asi chrumat tu zeleninu, ved to neublizi snad, dokonca paradajky su dobre na chudnutie :D mame aj tak plnu zahradu cerstvej zeleniny tak aspon to nezhnije :) ja tie recepty inak beriem ako skusenost, naucit sa varit, a viem ze toho vela asi tiez jest nebudem, lebo mne to tak vseobecne nechuti co si sama navarim :D

Helus

Ahoj doritka,aj ja ju idem od zajtra skusit,dufam ze vydrzim,priatel ma bude podporovat,slubil takze zajtra zacinam pa pa.