kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
Prosím ťa neposlala by si aj mne knižku v pdf forme na sykorova@centrum.sk? ďakujem.
poslala som :)
poslal by aj mne niekto tú knižku prosím? moj mail karcina@centrum.sk
ja sa tiež pridávam, túto som ešte nedržala, inak ja som za posledný týždeň jedla tak každé 3 hodiny 4x za deň ale medzi tým nič viac max. ovocie
ploche_brusko dakujem velmi pekne, moj mail je:
veronka.h@centrum.sk
ahojte, aj ja by som sa chcela pridat, kludne od zajtra, potrebovala by som tak do septembra zhodit tych cca 5 kil.
ale nemam tu knizku 90 dnova dieta, cize neviem ako sa tie dni streidaju. napiste prosim cim zajtra zaciname. viem len, ze rano je ovocie, a co dalej? mate aj nejake recepty? hodte sem co najviac info :) dakujeeeem
ideme nato!!
hehe,to si ma pobavila :D....škoda,že mne chutí,čo navarím,by som mohla aj viac schudnúť keby nie :)...ale veď toto nie sú ťažké recepty,fakt nie,uvidíš,za 90 dní bude z teba hotová šéfkuchárka :)
sajfina dakujem :)takze ja budem asi chrumat tu zeleninu, ved to neublizi snad, dokonca paradajky su dobre na chudnutie :D mame aj tak plnu zahradu cerstvej zeleniny tak aspon to nezhnije :) ja tie recepty inak beriem ako skusenost, naucit sa varit, a viem ze toho vela asi tiez jest nebudem, lebo mne to tak vseobecne nechuti co si sama navarim :D
Ahoj doritka,aj ja ju idem od zajtra skusit,dufam ze vydrzim,priatel ma bude podporovat,slubil takze zajtra zacinam pa pa.