kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
Ahojte zatial zvladam super,zatial len ovocie,a mineralku som mala,a obed bude masko,ktore robi priatel,a zeleninka.Inac mam 73 kg vazila som sa dnes rano no hruza,chcela by som to dat dole na 60 kg,viem bude to riadna fuska,len sa bojim,ci to vydrzim,a nenastane zase jojo,ako vela krat v mojom zivote po skonceni diety.
no tak zatial to ide, na ranajky som mala dve nektarinky, a teraz idem kupit baklazan, na obed ku masku :D jedine co budem vynechavat su tie recepty na ovocie, to si dam radsej surove, lebo ja neznasam susene ovocie, a potom take tie teplene upravovane :D ale surove mnam mnam, najma melonik, a egrese :) zatial hladna nie som, a ani nebudem snad, mam program na cely den, ze ani nestiham jest :D
hmm,tak čo ja viem,ale to ja riešiť nemusím,neviem prečo by chudý človek držal diétu :D,ja mám 160cm a teraz 66kg,takže o chudosti nemôže byť ani reči:)...ale zasa na margo toho,že chudý človek priberie..no neviem,kamarátka sa roky stravuje na princípe delenej stravy a táto diéta je dosť podobná,a ona má 170cm a možno 50kg ako sa vraví aj s botama :)
sajfina v tejto rubrike o tom písal odborník v tejto oblasti AdamKrt, prečítaj si staršie príspevky, písal že chudý z toho priberie , tak neviem ....
a koľko meriaš ?
Lea 02 ide to dole a pochybujem,že by z toho chudý pribral :)...ale ja asi do toho nemám čo hovoriť,na začiatku som mala 69 kg,teraz mám 8.deň a váha 66kg :) takže ide to dole :D
a ide vám to dole s touto diétou ? počula som, že chudý priberie ... koľko vážite ?
to je dobre a výhoda je,že je leto,teraz je veeeľa ovocia :)...ja som mala na raňajky banán a na obed mám kúpený žltý melón,tak si kúsok odkrojím...ja mám dnes ovocný deň :)
Pohodicka,na ranajky som mala 2 broskyne a obed budem mat rybie file zo salatom:)inac tesim sa ze v tejto diete je tak vela ovocia a zeleniny,lebo v poslednej dobe som to dost vynechavala
ahojte,tak ako zvládate 1.deň??
ahojte kocky...pridavam sa k Vam...potrebujem dat dolu asi 7-8 kg...drzim nam vsetkym palce a prajem pekny dnik bez prehreskov :)