kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
ahoj idem to skúsiť s vami mala som teraz hrozne stresove obdobie a pribrala som 7kg teraz mam 81/176. Teraz to vyzera tak ze bude kludnejšie obdobie tak to snad zvladnem
dneska som zjedla 1 kukuricnu satocku so syrom, kusok melona, 3 ocistene cerstve papriky a 2 kusky kuracieho maska (jemne upeceneho). ja by som chcela tak pekne zacat s dietou zajtra. bude to velmi zaujimave, lebo opat idem zajtra do prace (robim v zmrzline - brigada) a bude to trosicku narocne. verim, ze sa mi to podari. aj ked mozno s prehreskami (dufam, ze ich bude co najmenej), ale podari. aspon par kg. inak... mam strasnu chut na kupelne oplatky, co mame v skrinke odlozene. asi si daaaaam... iba jednu (alebo 1,5 hihi). proste som nemala kupelne oplatky jak je rok dlhy (a to pritom napr. na sladke, kolace, keksy a tak nemam chut - dokonca ani na zmrzku, hoci i to mame v mrazaku). tak asi ostanem pri tej oplatke. zistila som inak, ze na sladke mam citlive zuby...
a ploche_brusko este nieco,ak by ti olovrant veľmi chýbal,tak si daj radsej 1 kus ovocia alebo nejaku zeleninku,aby ti nebolo zle a ptom si postupne zvykaj len na obed a večeru,tým nič nepokazíš
ploche_brusko ďakujem :)..no je pravda,že olovrant mi prvé 3 dni chýbal,ale žalúdok si pomaly zvyká a ja už 5. a 6.deň diéty vôbec necítim hlad a to jem menšie dávky ako sú v receptoch,lebo to neviem kto by toľko zjedol:) a recepty si mierne upravujem,ale nepridávam nič,čo v ten deň nesmiem,napríklad dnes som si podľa receptu z tej knihy urobila cesto na pizzu,ale rozdelila som ho na 6 casti a kazdu cast som rozvalkala,naplnila cesnakom a zrolovala do rozka a tak upiekla a bolo to perfektne :)zjedla som ale len 2 a ostatné som dala do mrazničky,aspoň mám aj nabudúce... alebo kuracie prsia nedusím ani nevarím,ale ich grilujem bez oleja na elektrickom grile a proste tak,prispôsobujem si to tak,aby som mala z jedla stále pôžitok aj počas diéty :)používam veľa korenín a zeleniny na dochutenie :)...myslím,že sa to dá zvládnuť
Baby chcela by som sa aj ja pridať 90 dňovku som ešte nedržala ale potrebovala by som schudnúť 6 kg. Lebo idem na svadbu v septembri. a chcem sa zmestiť do pekných šatočiek. držte mi palce.a ešte malá otázočka riadite sa striktne tých receptov v knihe ? alebo nie
sajfina blahozelam :) a prosim ta to vydrzis ze sa najes na obed, a potom az vecer??? lebo ja som dost hladna aj poobede, totizto ani na obed vela neziem, a vacsinou je to tak ze na obed si dam hlavne jedno, a potom na olovrant hrncek, alebo misku teplej polievky, a co su tie recepty v knizke, tak tam ziaden olovrant nie je, len pri ovocnom dni :( inak ty si varis sama alebo podla knizky? :)
majuskaaa 2,5kg,ale myslím,že to sa len črevá vyprázdnili a tak,nie som už plná všetkého možného :) a od včera už ani hlad nepociťujem a zatiaľ sa mi darí dodržiavať bez akýchkoľvek prehreškov :)
idem do toho s vami,hoci som aj ja už začínala 100 krát,kedysi sa to predsa musí podariť.Mojim problemom je slaba vôla.Ale veď to robime pre seba.Teraz sa už budem velmi snažit.Ahojte
ty si za 6 dni schudla 3 kg???teda 2,5 ci kolko??waaw to sa ako da?:DD
no mam 69 kg, tak by som hcela tak 59, cize tych 10 kg cca, ale ja sa neriadim vahou, ale ako vyzeram, cize aj keby som bola stihla ako prutik, a vyhovovala by mi ta postava tak mozem aj 200 kg mat :D :)