kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
no dievcata super vam to ide...ja som dnes na ranajky nemala ovocie, ale polku clozrneho rozka z rajcinou, lebo mi bolo dost zle od zaludka, tak som najprv nechcela jest nic, potom som si dala jeden mesiacik z grepu tak ma naplo a o pol hodinu som si odkusla z rozka a to moj zaludok zvladol :) za obed si budem robit pizzu s rajcinami a sampinonmi, uvidime ci sa podari, a na veceru zeleninovy salatik :)
Nikoho nedemotivujem, len hovorim o kladoch a zaporoch tejto diety,sama ju mam vyskusanu a potom som presla na stravovanie, ktore nie je problem drzat cely zivot je podobne 90 dnovje ale nie take striktne a obmedzujuce. Baby nenicte si zdravie.
ak niekto nechce držať túto diétu a je proti nej,tak si prosím založte vlastnú tému anti 90 dňovka,poznám baby,čo ju držali a vôbec nepribrali,takže tak...ale nemusíte demotivovať baby v tejto téme...ďakujem
Tato dieta Vam tak znizi obsah tukov, cukrov, ze staci, ze si po diete date 3-4 kolaciky na oslave a kila pojdu hore, a to ani nehovorim o tom ked si date normalne jedlo, halusky, vyprazany syr a pod. Baby schudnut za 10 dni 4kg je nezdrave.Ak chcete poradim Vam ako sa stravovat tak, aby ste to vydrzali cely zivot a nebola to dieta a urcite schudnete za mesiac minimalne 3-4kg podla toho kolko vazite.Naozaj taketo rychle chudnutie nie je vobec zdrave, aj ked prve 1,5-2kg je len vyprazdnenie a voda.
majkaaaa áno cvičím,ale fakt len troška,hlavne cviky na brucho a zadok a stehná,ale len tak 2x20 minút denne,nepreháňam to,ale si dám nejakú cyklotúru :)
a keď som to zvládla ja,tak to zvládneš aj ty!!!veď chceme byť kočky,no nie??ja mám len obavu z 15.8.,lebo idem na svadbu,tak neviem,ako sa tam mám stravovať a jesť niečo musím,bo celú noc do rána nevydržím nejesť...no uvidím
sajfina:to je supppeer a aj cviciis?ked ja som dostala vcera kramy takze prve dva dni boli otras:(pokracujem ale uz naozaj na 100%,hnevam sa na seba:(,ze s takymto pristupom nikdy neschudnem
jo a v páse mám menej o 4cm :)
čaute baby :) už máte po raňajkách??ja akurát baštím 2 kiwi,to už som nejedla ani nepamätám :)...ja sa musím pochváliť,aj keď samochvála smrdí :),ale hádam Vás to ešte viac motivuje,mňa teda hej,mám 10.deň a -4kg,ani veriť sa mi nechce,teraz mám 65kg,páni to znie úžasne oproti 69,dnes je skvelý deň už od rána :)
Ahojte dievcata,ja som dnes tiez bola ukazkova,sice len 2 den drzim,ale ani omrvinku navyse,a to som hladna jak vlcak,takze mam pred sebou cajik,samozrejme bez cukru,a vodu,len neviem,co budem na uhlo hydratovy den jest,asi nejake cestoviny,este si musim premysliet,zatial ahojte,a drzte sa.
dietnaporad a čo by si poradila ?