90 dnovka od 27.7.

ploche_brusko

aaa este by ma zaujimalo, ze ci niektory den moze byt vobec kombinacia - bryndzove halusky? ja som na nich totiz zavisla :) a ak ano tak ktory den :) vdaka :)

ploche_brusko

ahoj, no ja ani neranajkujem, lebo vstavam niekedy o 11, a to sa mi ani nechce, a aj tak o chvilu bude obed... dnes som si dala len fajny cajik s citronom a trosku medu....uz uz som si chcela spravit kakao, ale odolala som :D

no a ked nemas co robit, skus si pozriet nejaky vazne zaujimavy film, pri ktorom endbues mysliet na jedlo, alebo citat knizku, alebo si zahraj nejaku pocitacovu hru ked si len doma, pri tom die cas najrchlejsie, alebos a vyber po obchooch, len tak prejst, to tiez rychlo zbehne cas :) alebo niekde do parku na lavicku na slniecko sa poopalovat, alebo na zahradu :) moznosti je vela :)

mna by este zaujimalo, zajtra ideme s rodinou do prirody uz od rana, chcu tam opekat a tak, ale ja nechcem tie spekacky a klobasky, tak by ma zaujimalo ze ci by som si mohla zajtra nad tym ohnom opiect? rozmyslala som nad kukuricou, ale no neviem :)

majkaaaa

No ja som to dokaslala:(dneska osm mala 2misky musli,ked ja to tak milujem a mamina to vzdy kupi,ale uz nebudem ale nastastie dneska mam vela pohybu asi 3h chodze takze to vychodim,ale chcem uz bez prehreskooov,A inac co robievate cele dnii?ja sa dost nudim neviem co stym,a s tou mojou vahou nemam chut ani von

ploche_brusko

prepac, ale myslim ze kazdy jeden clovek, ktory prispieva do tejto temy, vie velmi dobre co robi, a nepotrebuje tu nejake rady pubertiacky :) tak ak dovolis, uz tu nepripievaj prosim ta, pokial nemas nic k veci. dakujem

blondinecka_

ludia paneboze ja nechcem nikoho urazit, ale moja znamy toto drzal a bol z toho taky vynervovany ze prepadol a opakoval rocnik, a moja znama potom pribrala vsetko naspat a plus este aj nieco navyze, dalsej mojej kamaratke stoho preplo a teraz je na psycjiatrii s anorexiou, a mojej dalsej kamaratke som zistila ze ma bulimiu len preto lebo jej to nevyslo s touto "uzasnou" 90 dnovkou !!! vsetkym okolo mna uz preskakuje kvoli niakym dietam a problemom s dietami , vahou atd.

ja som schudla za rok 15 kg - sise pomalick ale zdravo

jedla som 5 krat denne male porcie , pila som vela cistej vody, cvicila, chodlila behat, a cvicit aerobick.

robim to doteraz takto a nevratilo sa mi ani deko !!!

ludia ja vam tu nechcem nadavat, urazat vas, ani vas pousovcat, ale pane boze ved uz predsa kazd, vie ze clovek schudne len ak bude zdravo jest a DOSTATOCNE VELA SA HYBAT.

ploche_brusko

hii no prvy den za sebou, bolo to v pohode, vobec som nebola hladna ani na veceru,ale tak spapala som nech potom v noci nevyjedam chladnicku....ech ale zhresila som hned v prvy den!! :( sme boli sadnut aj s mamkou v meste na drink, tak som si dala jeden sex on the beach :( ale tak nie je to zas az take strasne no :) ako som pisala zajtra idem varit tu plievku kapustovu. teraz idem dat takych 10 min orbitrek a potom abs na brusko a zadok :)

Helus

Ahojte ja som sa dnes drzala super,ziadne jedenie pomimo nebolo,uz aj vecera bola,takze teraz len vodicku,a cajik,az do spanku popijat,ale este neviem,co buden zajtra na obed mat,poradi,mi niektora,potrebujem si vziat aj do prace na veceru.Ale este mam cas porozmyslat,zatial sa majte pekne.

majka__

ja som dneska mala doobeda 2 jablcka, na obed jeden jogurt a jeden cottage cheese a teraz poobede som zjedla jeden jogurt. asi to neni prave naj naj kombinacia, ale dnes som bola v praci a mi prislo nevolno. tocila sa mi hlava a zle sa mi dychalo. tak som si kupila paradajkovu stavu (i ked ju z duse nenavidim), lebo takto mi bolo myslim aj min. roku, ked mi napokon internista zistil nedostatok draslika (nedostatok zvyknem mat akosi casto...) a odporucal mi prave tuto stavu. tak som liter vypila, ze jej uz mam az za usami. ale je mi lepsie nastastie. takze som v podstate dietu neporusila. uvidime co bude dalej.