kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
juuj,to vám závidím,že len toľko chcete schudnúť,ja potrebujem aspoň 12kg celkovo,mám 160cm a na začiatku 69kg,teraz mám 66,5 kg,za 6 dní celkom pekný výsledok a ja by som do 15.8. chcela schudnúť spolu takých 6-7 kg,idem na svadbu,tak nech nejako vyzerám,ale chcem vydržať 90 dní :)
Pred 2 rokmi som schudla za 45 dní 8kg,ale ja hlúpa som ju nevydržala do konca takže idem na to zasa :)...a dnes som si robila na obed super cesnakové rožky z ražnej múky,potom Vám dám recept,keď budete na UH dni :)
majka_ to je super ja tiez 5 kg do poodbneho terminu:)juj uz sa tesim volakedy som mala tolko ale pribrala som ale chcem to zmenit
ja chcem celkovo dat dole takych 5kg
ja hoci som ju zacinala uz x krat tak by som potrebovala aspon na mesiac-dva ju podrzat. totiz mam 78 kg a 178 vysku. dufam, ze ju zvladnem. potrebujem tie kg dat dole ci sa mi paci ci ne :o). a do toho 19.8 (mam dovod osobny, pre ktory chcem schudnut) by som rada dala dole aspon 4 kg. tak snad sa mi to podariiiii... :o). tak papaa
sajfina jasne,ze mozes..som rada,ze sa nas nazbieralo aspon tolko..v skupine to ide vzdy lahsie:)a kolko by ste chceli schudnut?
ja ju držím od 20.7. ale rada by som si našla parťáčky,ak sa môžem pridať :)
Ahojte,aj ja sa chcem pridat od 27.7 budeme sa podporovat,a vymienat si recepty moja adresa je popoluska340@azet.sk
ja som chcela od dnes, ale nejako to nevyslo, takze sa pridavam k tebe od pondelka :)