90 dnovka od 27.7.

majkaaaaa

sajfina:posles aj mne?chcem aj dake recepty vyskusat na ovocny den:)moj mail je majavoz@centrum.sk dakujeeem kraaasne

sajfina

prvosienka00 aj ja ti medzi nami vítam...prvý deň je bielkovinový,máš knihu?je tam veľa fajn receptov...ak ju nemáš,tak hoď sem svoj email a ja ti ju pošlem :)

Helus

Ahoj prvosienka,vitam ta tu,a drzim palceky,aby si to dotiahla do konca,ja mam dnes 3 den a zatial super,drzim palceky,a pod do toho,budeme sa podporovat.

dietnaporad

Prepacte to nebol moj zamer, len som chcela upozornit baby aj na zapory. Ja som si tuto dietu upravila,takze nemam problem stravovat sa tak stale a hmotnost si uz udrziavam 2 roky stal rovnaku.
Mrzi ma to, nechcela som, aby to vyznelo ako krtika, demotivacia.

ploche_brusko

dietnaporad - za to ze ty si po diete pribrala alebo tvoja kamoskam alebo aj neviem kto, neznamena ze sa to stane vsetkym. vsetky dievcata tu vedia do coho idu a paci sa im to, v tejto teme ide o to aby sme sa navzajom podporovali a vazne si myslim ze tu nepotrebujeme nikoho ako ty kto len kritizuje, takze ak mas problem s dietou, tak to chod pisat inde prosim, a do tejto temy uz prosim ta neprispievaj. dakujem