kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
dietnaporad mohla by si mi poslať na mail tú svoju diétu, posúdim ... ďakuejm
terezia6@azet.sk
majkaaaa poslala som ti ju
sajfina:posles aj mne?chcem aj dake recepty vyskusat na ovocny den:)moj mail je majavoz@centrum.sk dakujeeem kraaasne
prvosienka00 aj ja ti medzi nami vítam...prvý deň je bielkovinový,máš knihu?je tam veľa fajn receptov...ak ju nemáš,tak hoď sem svoj email a ja ti ju pošlem :)
a prvy den je aky? co ste jedli?
Ahoj prvosienka,vitam ta tu,a drzim palceky,aby si to dotiahla do konca,ja mam dnes 3 den a zatial super,drzim palceky,a pod do toho,budeme sa podporovat.
baby idem aj ja do toho, od zajtra..ja mam 173/73:( aspon 10 dole..
Prepacte to nebol moj zamer, len som chcela upozornit baby aj na zapory. Ja som si tuto dietu upravila,takze nemam problem stravovat sa tak stale a hmotnost si uz udrziavam 2 roky stal rovnaku.
Mrzi ma to, nechcela som, aby to vyznelo ako krtika, demotivacia.
ploche_brusko pekne si to napísala,tu je to o podpore,nie o kritizovaní :)
dietnaporad - za to ze ty si po diete pribrala alebo tvoja kamoskam alebo aj neviem kto, neznamena ze sa to stane vsetkym. vsetky dievcata tu vedia do coho idu a paci sa im to, v tejto teme ide o to aby sme sa navzajom podporovali a vazne si myslim ze tu nepotrebujeme nikoho ako ty kto len kritizuje, takze ak mas problem s dietou, tak to chod pisat inde prosim, a do tejto temy uz prosim ta neprispievaj. dakujem