90 dnovka od 27.7.

majkaaaaa

inac dost to vadi dneska som mala 3 jogurty,a este kusok piskot:(som dost najedena takze an veceru len melon,ale mne sa zdaju tie ovocne dni dost zabijacke ja si radsej dam pocas nich daky jogurt,alebo rozok,lebo ked schudnem sa bojim ze sa zacnem prejedat zas

majkaaaa

Tak ja som mala susene jablka na ranajky a este aj oriesky mnam:)dam si uz len nieco o 2hej daky melon a potom na vecer banan,po vcerajsku ked som konecne vydrzala sa citim super dufam,ze aj dnesny den bude dobry

Helus

Ahojte baby ja mam dnes 4 den,a rano som to nevydrzala,a odvazila sa,nemam zatial dole ani deko,ale nevadi,ono sa to pohne,prajem pekny den,a hlavne uspesny,bez prehreskov.

sajfina

super baby,že vám to tak ide :) ja mám dnes uhlohydráty,tak už sa neviem dočkať večere,v chladničke ma čaká zákusok :) MŇAM

ploche_brusko

mnam mnam, prave som vstala a idem si uvarit faaaajny cajik s citronom, a dnes samy meloon a egrese, mnaaam :) este, neviete ze v ktory den jest varenu kukuricu? :) inak dnes som pozerala na vahu a po vcerajsku, ked som jedna uplne inak, a hoci aj malo mam to jedno kilo naspat, ale to mi nevadi, je to len jedno kilo nie 10. ja len dufam ze uz mi nebude nijak zle, ani nic, lebo v noci som este bola dva krat zvracat :( uz sa bojim ze ci nejaka crevna chripka alebo co :( tak ale zatial mi je dobre :)

doritka

Ahoj baby zatiaľ to zvládam či som schudla neviem lebo nemám váhu ale cez víkend sa u mami odvažim ale inak sa cítim super plná energie už len za ten pocit to stojí

ploche_brusko

no ja som dnes nedodrala nic... :( cely den mi je zle napina,a rano som zjedla len ten rozok s rajcinou, a cely den som do seba nic nedala, lebo som len lezala v posteli, no a teraz ked mi je uz lepsie, som zacala byt hrozne hladna tak som si dala hrncek polievky.... tak ale prednejsie zdravie ako diety takze az tak mi to nevadi, zajtra tiez papam len vitaminy, mam doma jeden cely melon a egrese, to bude dobroty :)

majka__

ja som dnes ukoncila pomaly 3. den. zajtra mam vitaminovy den a toho sa trosku obavam. ale verim, ze sa mi to podari :o)

dnes som doobeda mala jablcko a banan, na obed som si dala spagety s kecupom a teraz si dam trosku zmrzlinky (a mozno jeden kolacik, lebo dnes mame oslavu). a zajtra vitamiiiiiiiny...

majkaaaaa

dakujem krasne inac vy aj dodrziavate cas jedenia?podla mna by sa to malo ja som obedovala sice o 12tej:)vecerat budem tak o 5