kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
Ahojte baby,mna vcera strasne bolela hlava,ale dneska je to uz ok.Mam dnes bielkoviny,ale take leco,len paprika a vajicka sa mozu,takze to bude dnes obed aj vecera drzte sa a pekny vikend vam prajem.
no ako baby? ja mam zajtra bielkoviny a vobec netusim ze co si ukuchtim... nemam vobec chut na maso, tak som rozmyslala ze si spravim taky syrovy tanier, milujem syry, lenze mne bude cez den chybat teple, a viem ze by som to asi porusila a dala za hrncek teplej zeleninovej polievky.... i ked aj tak treba obed zapit vyvarom, tak myslite ze to mozem "zapit" zelenovym vyvarom so zeleninou?:D no neviem baby ze jak..... vy si co fajne robite?? :)
mne sa dneska konci vitaminkovy den. a zajtra si dam opat mliecny (chcela som masko, ale zajtra je piatok a ja v piatok masko nejem). ale ani neviem ako a 4 dni pomaly presli :o). ako sa vam dari inak?
akurát som dovečerala zákusok,takááá mňamka,škoda, že zasa až o 4 dni :)
inak majkaaa tak ma napadlo,ja si každý deň vymyslím veľa zamestnania,že ledva sa stíham najesť raňajky,obed,večera...mám 2 brigády,každý deň von so psíkom a potom priateľ...možno keby si sa viac zamestnala,tak by si na jedlo tak nemyslela,že si hladná,u mňa to zabralo :)
dietnaporad, nemohla by si mi pls.poslat nejake rady ako schudnut-uplne mi vyhovuje dat dole 3-4 kg za mesiac,to by bolo cool
na adresu sewie@azet.sk
diiikes:)
ja to neviem majkaaa,ono jogurty patria k bielkovinám a piškóty zasa k uhlohydratom,tak si to dnes pekne domiešala...veď skús jesť viac ovocia alebo zeleniny v tento deň,či nedá sa ti to tak??asi to niečo do seba má ten rozpis,ktorý deň čo môžeš