kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
aj ja sa citim ovela lepsie, hoci je to len 1,5 kg. ale fakt tiez nebyvam hladna - no proste super.
Pridávam sa k Vám. Držím túto údajnú diétu už mesiac a dala som dole 6 kg. Ani som s takým úbytkom nerátala. Nenazývam to ani diétou, nakoľko nie som hladná (nedodržiavam gramáže dané knihou) a je dovolené aj sladké, čo milujem. Bola som vždy strašne na sladké, ale akosi mi teraz nechýba, čo mi chýba je rohlík s masielkom.
Zatiaľ sa mi nechce prestať, páči sa mi to - bez tých šunečiek...:-). Držím palce všetkým babenkám.
ako vam to ide? ja mam dnes skonceny uz 9. den a 1,5 kg dole. super, ze?
ja som dneska musela porusit dietku, lebo sme mali oslavu doma. akoze neporusila som ju az moc, ale mala som mat dnes uhlohydraty a dala som si bielkoviny. totiz mali sme slavnostny obed (masko, zemiaky... atd. no a ja som si dala len masko so zeleninou). mame aj kopu kolacov, ale zatial odolavam. a chrumkam len hrozienko. a zajtra si chcem dat vitaminovy den, ktorym mam pokracovat.
ja som si dneska prvykrat dala pecivo pocas diety. celozrnnu zemlicku. proste raz za cas to cloveku chyba.
Ahojte baby
zajtra by som chcela aj ja zacat s touto dietoe a dufam,ze sa mi s nom podari zhodit aspon 8-10 kg. ( presne tie mam navyse)
Mam este trosku v hlave mis mas z tych dni a chcela by som sa nieco opytat.
A sice: ak je bielkovinovy den,mozem jeste cely den jogurty?? Ale myslim ovocne jogurty.Tie milujem.Su dovolene?Alebo len tie obycajne?
no dneska mi konci uz 6. den a mam dole 1,5 kg. som velmi rada. vysledky vidim hlavne na postave (mensie brusko, zadok, uzsi driek...). proste je to super. a hlavne nebyvam hladna.
ahojte,ako sa vám darí??už sú aj nejaké výsledky?ja mám zasa o kilo menej :)..ale dnes som v pokušení,máme stretávku zo základnej školy po 6.rokoch večer...juuuj,musim odolat
ja som dnes mala bielkovinovy den, ktory mi hrozne rychlo zbehol (chodim totiz na cele dni do roboty a tam to tak rychlo zbehne...). dala som si uz spominany mliecny den. doobeda som zjedla 2 jablcka (viac som ani nestihala, tak len som pila a pila mineralku), potom naobed a poobede som si dala dokopy asi 2 jogurty ci co to bolo a kedze som neskor k veceru potrebovala fakt nieco teple do zaludka, tak som vypila zeleninovy bujon. je to fakt super. len jedna vec ma prekvapila, ze som po 5 dnoch od zacatia diety (teda dnes je ten 5.) zacala hnackovat. neviem, ci sa mi len creva normalne vyprazdnuju alebo co. v podstate mi to nevadi, len dufam, ze to neznamena nic zle. inak sa citim super.