90 dnovka od 27.7.

belatko1

Pridávam sa k Vám. Držím túto údajnú diétu už mesiac a dala som dole 6 kg. Ani som s takým úbytkom nerátala. Nenazývam to ani diétou, nakoľko nie som hladná (nedodržiavam gramáže dané knihou) a je dovolené aj sladké, čo milujem. Bola som vždy strašne na sladké, ale akosi mi teraz nechýba, čo mi chýba je rohlík s masielkom.
Zatiaľ sa mi nechce prestať, páči sa mi to - bez tých šunečiek...:-). Držím palce všetkým babenkám.

majka__

ja som dneska musela porusit dietku, lebo sme mali oslavu doma. akoze neporusila som ju az moc, ale mala som mat dnes uhlohydraty a dala som si bielkoviny. totiz mali sme slavnostny obed (masko, zemiaky... atd. no a ja som si dala len masko so zeleninou). mame aj kopu kolacov, ale zatial odolavam. a chrumkam len hrozienko. a zajtra si chcem dat vitaminovy den, ktorym mam pokracovat.

ploche_brusko

no ahojte..ja sm dnes bola velmi prekvapena...vzhladom na to zesme sa rozisli s priatelom a posledne tri dni som skoro nic nejedla, tak vcera som sa napraskala az do bludu....vsetko so vsetkym, a myslela ze som budem mat milion kil naspat...a ono som o 3 kila lahsia!! nerozumiem...

trinchen

Ahojte baby
zajtra by som chcela aj ja zacat s touto dietoe a dufam,ze sa mi s nom podari zhodit aspon 8-10 kg. ( presne tie mam navyse)
Mam este trosku v hlave mis mas z tych dni a chcela by som sa nieco opytat.
A sice: ak je bielkovinovy den,mozem jeste cely den jogurty?? Ale myslim ovocne jogurty.Tie milujem.Su dovolene?Alebo len tie obycajne?

majka__

no dneska mi konci uz 6. den a mam dole 1,5 kg. som velmi rada. vysledky vidim hlavne na postave (mensie brusko, zadok, uzsi driek...). proste je to super. a hlavne nebyvam hladna.

sajfina

ahojte,ako sa vám darí??už sú aj nejaké výsledky?ja mám zasa o kilo menej :)..ale dnes som v pokušení,máme stretávku zo základnej školy po 6.rokoch večer...juuuj,musim odolat

majka__

ja som dnes mala bielkovinovy den, ktory mi hrozne rychlo zbehol (chodim totiz na cele dni do roboty a tam to tak rychlo zbehne...). dala som si uz spominany mliecny den. doobeda som zjedla 2 jablcka (viac som ani nestihala, tak len som pila a pila mineralku), potom naobed a poobede som si dala dokopy asi 2 jogurty ci co to bolo a kedze som neskor k veceru potrebovala fakt nieco teple do zaludka, tak som vypila zeleninovy bujon. je to fakt super. len jedna vec ma prekvapila, ze som po 5 dnoch od zacatia diety (teda dnes je ten 5.) zacala hnackovat. neviem, ci sa mi len creva normalne vyprazdnuju alebo co. v podstate mi to nevadi, len dufam, ze to neznamena nic zle. inak sa citim super.