kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
ahojte,akosi nemám čas sem ani chodiť,stále len brigádujem od rána do večera :) ale aspoň chudnutie mi ide ľahšie :) Dnes mám 18.deň a mám 53,5 kg :) čo je úplne super :) maximálna spokojnosť,aj v páse išlo dole 6-7cm :) stehná a boky idú pomalšie,ale hlavne že idú dole,ale tam len nejaké 2cm asi...zatiaľ sa držím a ani raz som neporušila,teda ak nerátam,že včera som nevydržala medzi obedom a večerou a zjedla som marhuľu,ale fakt som bola proste hladná :)
na ranajky hruska na obed cestoviny s paradajkovou omacku a na veceru kusok zakusku... :) zajtra ideme na zahradu tak si budem papat ovocie priamo zo krikov a zo stromov...mnami...ako inak vam to ide? j mam dole dve kila ale dnes som bola nakupovat a citila som ze mi islo dole z pasu a trosku z bokov, a namiesto velkosti L som si kupila Mko trisko :)
neznama, s tou anorexiou si to nemyslela vazne, ze? popremyslaj este raz co chces.
ja som dneska mala fliacky s kapustou na obed a poobede zmrzlinku. zajtra si dam ovocny den opat. a to ani neviem ako, ale dnes skoncil 11. den. super.
no presne tak ja chcem byt anorekticka ale nie proste byt krasne stihla lebo aj moj chalan sa po takych pozera aj seci chalani v partii a ja som tam jedina ako prasa:(
Ahojte baby, drzim palce nech ziskate postavu svojich snov.Len Vam chcem povedat, ze moja lekarka mi povedala, ked som ju zacala drzat, ze su z toho ludia anemicki, ze je to nebezpecne.Tak ju uz nedrzim, rozmyslite si to.Aj tak potom podla mna vsetci priberu, ni hned ale do roka, dvoch.
wwwww: Ale neblazni 100cm je celkom ok to je pekne okruhly zadocek nie obrovsky zadok.Ved ak mas 90cm tak nemas zaidny zadok to je uplne ploche ako chalani.Podla mna super miery pas a boky su 65-70 a 95-100.
Vcera som bola na plavarni a pozerala som sa na baby ako vyzeraju.Niektore baby boli uplne anorekticky nohy rovnake ako ruky,rebra im trcali a plavky im pomaly leteli zo zadku dole, lebo tam ziadny nemali.A takych bab tam bola viac ako polovica.Nechapala som to a ja som sa citila ako tucne prasa medzi krasnymi labutami.Chcela som cim skor odist,lebo som mala aj pocit,ze kazdy chalan a aj moj priatel sa pozeraju za tymi ultrastihlimi dlhovlasymi kraskami :-(
ja som dnes dietu porusila. totiz obed som mala rizoto so sojou (i ked neviem, ci soja patri medzi skroby), ale kedze mam dost nervozne dni, tak som si dala zmrzlinu. a tu som si mohla dat az zajtra, ale zajtra si ju nedam.
boooze ja som si dneska zmerala zadok skoro som odpadla 100cm prebohaaaa to ako nejaky tlstoch ja som mavala 93
ja by som chcela zacat plavat, ale az tak posledny augustovy tyden, lebo ho budem mat volnejsi a uz nebudem mat potom brigadu. ale zatial som v praci kazdy den no a normalne aj dieta mi rychlejsie bezi... super
no ja mam dole 2kg a tiez 9 den, ale to som si uz od vcera trochu dietu upravila..do teraz som vstavala o 11 od vcera na brigadu o 7 a to by som nevydrzala iba z ovocia cely den, takze si davam normalne jedlo ale iba z toho co mozem cez den jest...cvicim pri tom a citims a super :) dufam ze to este podje dole dalej.. :)