90 dnovka od 27.7.

sajfina

Ďakujem,ja to zrejme spravím tak,že vymením medzi sebou vitamíny a bielkoviny,takže zajtra budú bielkoviny,potom ovocie,škroby,UH,ovocie, a potom zasa po starom...hádam sa nič hrozné nestane :)

majka__

sajfina, podla mna zamena dni nevadi az tak velmi. totiz ja som mala mat v nedelu uhlohydraty, ale mali sme slavnostny obed a oslavu, tak som si dala bielkoviny, pretoze sme mali urobene masko, avsak dala som si ho iba so zeleninovym salatom. a potom som pokracovala tak, akoby som ani nebola porusila dietu (teda vitaminovym dnom na dalsi den). a pokracuje normalne doteraz. takze podla mna je to v pohode

sajfina

baby poraďte mi,zajtra idem na celý deň k vode a bude sa opekať,ale ja mám akurát ovocný deň a tak som rozmýšľala,či ho nevymením za bielkovinový???že by som si na obed a večeru dala rybu a potom v nedeľu by som mala ovocie,alebo mám potom pokračovať škrobmi??naozaj neviem,najlepšie by bolo ten deň nevymeniť,viem,ale mám strašnú chuť na grilovanú rybku,čo narobím :)

majka__

ja, hoci mi konci dnes 12. den mam o 2 kg menej. avsak robim mensie prehresky. aj ked mam vitaminovy den a zmrzlinku by som nemala jest, tak som si dneska trocha dala. robim v nej a je to trosku komplikovane. ale az obrovske prehresky nerobim.

majka__

hefi, ale tie kg si musela nabrat asi preto, ze si sa vratila k staremu sposobu stravovania (a ak bol nezdravy a nie velmi dobry, tak sa kg asi vratili). totiz kdesi som citala, ze 90-dnova dieta nie je len na to, ze schudnes 15 kg za 3 mesiace a tym to hasne, ale mala by ta trosku nakopnut k zdravsiemu stravovaniu (samozrejme, planujem si v buducnosti dat obcas masko s ryzou alebo tak, ale zas nie sa prejedat).

hefi

Ahojte dievčatá, 90 dňová je fajn diéta, držala som ju pred 2 rokmi, schudla som 15,5 kg za tie tri mesiace, ale dnes po dvoch rokoch a vrátenia sa k normálnemu stravovaniu mám aj kilá naspäť. Takže si to riadne premyslite keď ste s tým začali, ak sa nebudete stravovať aj ďalej takto tak určite priberiete. To nie je len moja skúsenosť, ale skúsenosť aj mojich kamošiek. Pekný dníček.

majka__

ja prezivam mensiu krizu momentalne. mam obrovsku chut si dat kupelnu oplatku, ktoru mame doma. zajtra mam dalsi ovocny den a neviem ako to prezit, lebo uz ma nebavi v kuse len tak ovocie papat... tak ja neviem no. proste kebyze to bol aspon nejaky zaujimavy salat alebo co. budem musiet knihu o 90-dnovke prevetrat.