kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
mne ide vaha dole aj napriek tej zamene :o)
Ďakujem,ja to zrejme spravím tak,že vymením medzi sebou vitamíny a bielkoviny,takže zajtra budú bielkoviny,potom ovocie,škroby,UH,ovocie, a potom zasa po starom...hádam sa nič hrozné nestane :)
sajfina, podla mna zamena dni nevadi az tak velmi. totiz ja som mala mat v nedelu uhlohydraty, ale mali sme slavnostny obed a oslavu, tak som si dala bielkoviny, pretoze sme mali urobene masko, avsak dala som si ho iba so zeleninovym salatom. a potom som pokracovala tak, akoby som ani nebola porusila dietu (teda vitaminovym dnom na dalsi den). a pokracuje normalne doteraz. takze podla mna je to v pohode
baby poraďte mi,zajtra idem na celý deň k vode a bude sa opekať,ale ja mám akurát ovocný deň a tak som rozmýšľala,či ho nevymením za bielkovinový???že by som si na obed a večeru dala rybu a potom v nedeľu by som mala ovocie,alebo mám potom pokračovať škrobmi??naozaj neviem,najlepšie by bolo ten deň nevymeniť,viem,ale mám strašnú chuť na grilovanú rybku,čo narobím :)
ja, hoci mi konci dnes 12. den mam o 2 kg menej. avsak robim mensie prehresky. aj ked mam vitaminovy den a zmrzlinku by som nemala jest, tak som si dneska trocha dala. robim v nej a je to trosku komplikovane. ale az obrovske prehresky nerobim.
hefi, ale tie kg si musela nabrat asi preto, ze si sa vratila k staremu sposobu stravovania (a ak bol nezdravy a nie velmi dobry, tak sa kg asi vratili). totiz kdesi som citala, ze 90-dnova dieta nie je len na to, ze schudnes 15 kg za 3 mesiace a tym to hasne, ale mala by ta trosku nakopnut k zdravsiemu stravovaniu (samozrejme, planujem si v buducnosti dat obcas masko s ryzou alebo tak, ale zas nie sa prejedat).
Ahojte dievčatá, 90 dňová je fajn diéta, držala som ju pred 2 rokmi, schudla som 15,5 kg za tie tri mesiace, ale dnes po dvoch rokoch a vrátenia sa k normálnemu stravovaniu mám aj kilá naspäť. Takže si to riadne premyslite keď ste s tým začali, ak sa nebudete stravovať aj ďalej takto tak určite priberiete. To nie je len moja skúsenosť, ale skúsenosť aj mojich kamošiek. Pekný dníček.
ja prezivam mensiu krizu momentalne. mam obrovsku chut si dat kupelnu oplatku, ktoru mame doma. zajtra mam dalsi ovocny den a neviem ako to prezit, lebo uz ma nebavi v kuse len tak ovocie papat... tak ja neviem no. proste kebyze to bol aspon nejaky zaujimavy salat alebo co. budem musiet knihu o 90-dnovke prevetrat.
hups preklep 63,5 kg mám hehe