90 dnovka od 27.7.

majka__

inak vitaj sewie, dufam, ze ti to pojde lepsie nez mne (teda ja tolko prehreskov zmrzlinovych robim, ze strasne :o)

majka__

sajfina, prenasleduje ma ta kupelna oplatka preto, lebo ju mame odlozenu v barovej skrinke a ta je za mojim chrbtom vies... :o). dnes som si iba pozrela, ze ake prichute tam su (vanilkova, orieskova a cokoladova - mnam). ale nedala som si. az na tu zmrzlinku (bola som v meste a aj doma mi bolo tak hrozne horuco, ze som si ju dala asi 3x dnes - ale nie vela). tu zmrzlinu by som mala mat vlastne zajtra, ale zajtra sa ju posnazim nemat, dam si len ten povinny kusok horkej cokolady.

sewie

cavte baby-no od zajtra sa davam na to aj ja-prestudovala som si tu dietu a zdala sa mi celkom rozumna-udrzatelna,dodrzatelna...tak drzte palce:)

sajfina

juuj :) a tak čo,je nedeľa :) cez týždeň to vybeháš,ale snaž sa nezjesť tú kúpelnú oplátku,to už by bolo asi fakt veľa,aj keď som si všimla,že ťa nejako často prenasleduje.ale tak aj ja som mala namiesto večere včera fit tyčinku,ale nemala som na výber :(

majka__

ja mam normalne nervy. mam velku chut na kolacik, co doniesol brat zo svadby od znamych. a okrem toho by som si hrozne dala kupelnu oplatku. ale ta to uz by bolo porusenie diety jak lusk... beztak som si dala pred chvilkou zmrzlinku a tu som si mohla dat az zajtra. sa budem snazit uz nic nespapat. len pojdem asi na bicykel.

sajfina

no tak včerajšok som nejako prežila,na obed som si dala heika :) bože ten bol výýýýbornýýýý a potom večer som už nebola taká hladná,tak som si chcela dať ovocie,ale mali sme len červený melón a ten z duše nenávidím,tak sem zjedla pomarančovú fit tyčinku,ja viem,nebolo to najsprávnejšie riešenie,ale zasa hlavu si neodtrhnem a dokonca dnes ráno som mala o 0,5kg menej ako včera :) mám 62,5kg :) po 21 dňoch...pre Lea 02,chudnem zo 69kg

majka__

moje prehresky za posledne 3 dni boli, ze som si dala zmrzku aj ked som nemala. no hrozne. ale uz sa budem snazit sa buchnut po ruckach a nejest, co nemam. ale inak sa drzim zatim.