90 dnovka od 27.7.

veronika.

baby myslite že sa mi podai takymto stravovani schudnut za mesiac 8kg? samozrejem chcem sa takto stravovat už stale ..ale za prvy mesiac ci sa mi podari. mam 165cm a 58kg..

inak držim vam všetkym palce nech sa to podari každej jednej..

belatko1

So sestrou milujeme v bielkovinový deň zapečenú mozarelu s paradajkami. na striedačku si nakrájaš a poukladaš na stojaka do zapekacej malej misky mozarelu a paradajky, predtý vytrieš trošku masielkom, osolíš, oregano, tymian, bazalka a ked sa mozarela úplne rozpustí, dať trošku strúhaného eidamu a hotovo. Papa sa to s celozrnným pečivkom, ktoré sa máča v tej šťavičke, mňamky, mňam.
Skús.

belatko1

ahojky, no netuším, či sú párky dobré alebo nie.Podľa mňa to treba iba vyskúšať. Ak sú kvalitné, nie múkové, prečo nie? No jesť párky na obed aj na večeru by bolo pre mňa ako za trest.
Držím palce.

ploche_brusko

ahojte baby, ak tak vidim na sebe tak ja som s dietou pomaly skoncila, lebo od kedy chodim od rana siedmej na brigadu tak nevydrzim cely den na ovoci, takze si doprajem celozrny rozok so zeleninkou a tak, a aj cez vikendy papam co mamka navari, ale tak snazim sa stale dodrziavat dni, aj ked nie vzdy to vyjde, ale aj tak idu kilecka pekne dole :)

belatko1

No , nie ste tu samé. Prehreškov sa nebojte, moja kolegyňa pije 3x do dňa kávu s mliekom a 2 kopcové lyžičky cukru do každej šálky a napriek tomu za 2 mesiace schudla 12 kg. A to každú chvilku oslavujú a vínko popíjajú v nemalej miere.. Takže prečo si nedať nejakú tú malú sladkosť alebo koláčik? ono to nie je o tom , to nejesť. Podla mna je dôležite dostať do seba v primeranom množstve všetky stopové prvky, minerály , stravu striedať z každého rožka a hlavne neĎobať ale dodržiavať 3 hlavné jedlá . Ako ľudia kedysi. Takže držím palce. Ja ťaham zo 65kg, mám takmer 68 po 5 týždnoch , až sa toho bojím, už nechcem viac chudnúť, tak tiež sem-tam zobnem aj niečo navyše, ale dodržiavam striedanie jednotlivých dní. Veľa zdaru. a nevešajte - me hlavu. pa

majka__

ach ved toto... ale musim to zvladnut :o) no teraz som sa vazila a aj napriek tomu, co som vsetko zjedla dnes tak mi vaha ukazuje 77,5, ale musim si dat pozor.

sajfina

uhmm,orieškové sú moje obľúbené :) mňam,ešteže mi ich doma nemáme,by som sa asi neustrážila :)...sewie aj ja ťa vítam a silno držím palce,budeme kočendy :)