kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
no s tou zmrzlinkou som to kustik dnes prehnala, aj ked som si dala len tolko kopcekov. totiz uz som 2x hnackovala a neviem z coho :o)
majka_ to je super,tak si už schudla, ak dobre rátam 4kg,blahoželám :) to ideme dosť podobne s úbytkom kg,ja som mala tuším v 16.dni o 5 kg menej,takže skoro rovnako...juuuj,budeme kočky :)
a z tej zmrzliny si nič nerob,keď ti ide váha aj tak dole :)
mozno si daktori myslite, ze tych prehreskov mam kopu, ale fakt sa snazim. a uz len to, ze dnes drzim tu dietu ako-tak 16. den je pre mna uspech (v cm som schudla tiez, i ked som sa nemerala, ale citim to na obleceni).
ja som dneska opat zjedla zmrzlinku a som nemala. ale nie vela (asi len 3 kopceky - vzhladom na to, ze mam zmrzlinku cely den na ociach to fakt neni vela...). totiz dnes mal byt vitaminovy den a som zjedla:
- 4 banany (za cely den), 1 nektarinku a som zjedla aj trosku fliacikov s kapustou (ja viem, ze som nemala, ale nemal kto a nebolo ich vela)
- 2 l vody
a viete co je najlepsie? ze aj ked som spapala to, co som nemala, tak som sa dnes vecer vazila (aby som sa pripravila na to, ze som po tom papani tucnejsia...) a mam opat o 0,5 kg menej (takze 76 kg).
dnes mam UH a akurat som zjedla na veceru gofri so slahackou,no proste jedna baaaaasen :)
ahojte,no ja mám dnes 23.deň a pomaly sa začínam psychicky chystať na vodový deň,ktorý ma čaká o 6 dní a dovtedy som si povedala,že už sa neodvážim ani neodmeriam obvod :) doteraz som schudla z 69 na 62 a 6cm v páse a je to pekne už vidno :)..mne práveže brigáda pomáha dodržiavať tento režim,tiež pracujem od 7:00 takže tak o 8:00 zjem ovocie na raňajky a potom nemám čas na jedlo ani pomyslieť,až keď o 14:00 končím a potom mám obed a večera niekedy okolo 18:00,ale to už väčšinou ani hladná nie som večer
belatko - ten recept vyzera dobre, az mam sliny na jazyku, nemohla by si prosim napisat este na kolko stupnov sa to ma piect v trube? :)
majka- no to mas dobre ked aj mamka drzi, ja som tiez mojej vravela, ze ved jej to nezaskodi, ale ona nie...a da sa na to zvyknut, ale ked ti navari oblubene jedlo, no proste neodoloam...ale tak uz nejem take veci ako su klobasy salamy a sunky, nesolim, ani mi to nechyba, odvykla som si aj od fast foodu, takze myslim ze to pojde.... :)
jedine co nechapem, dnes rano 66 kg, a na obed 69 kg, a medzi tym som nezjedla nic... ???:D uvidime zajtra rano :)
majka,zatial v pohodicke-prvy den...mala som na obed super kurca co zeleninou(samozrejme aj na veceru)a bola som sa byciklovat:)len mi trochu vadi to ovocie na ranajky-je to dost malo,bola som zvyknuta jest aspon musli a tie boli dost syte...sak uvidime-moc sa netesim na vodovy den...snad to zvladnem
a ty ako-okrem tych miniprehreskov:)?
belatko:
tak si ma potesila fakt, ze tych par prehreskov nevadi. koniec koncov, moje prehresky boli len zmrzlina vtedy kedy som nemala jest ju a 1 kolacik vcera (teda skrobovy den). ale inak sa drzim.
ploche brusko:
ja chodim tiez do prace kazdy den od 08:00-17:00. prve vitaminove dni a celkovo dni diety som bola hladna, ale jeden den som vypila dzus (i ked som asi nemala, lebo sa to vraj rata ako jedlo, ale mi to bolo kustik jedno, kedze som bola hladna) a potom som si zvykla na ochutenu mineralku (napr. Bonaqua grep). a teraz to uplne v pohode vydrzim. mam mozno tu vyhodu, ze mamka drzi trosku dietu so mnou. cize ak ju poprosim, aby urobila cestovinky, tak proste mame cestovinky na obed.
sewie:
ako sa ti dari zatial s dietkou?
aafa:
podla mna sa parky mozu. ja napr. som si dala pred par mesiacmi, ked som trosku tu dietu drzala a zjedla som ich so zeleninkou.
veronika:
ci 8 kg schudnes za mesiac, neviem. ja napr. dietu drzim 15. den dneska a mam dole 1,5 kg (teraz vecer som sa vazila a mam 77 kg zo 78,5 kg). ale aj ked mi vaha dole nesla, sla som dole objemovo, co sa tyka postavy.
ospravedlnujem sa za chyby ,blbne mi klavesnica :D