90 dnovka od 27.7.

sajfina

Lea 02 ja myslím,že máš určite dobrú váhu na svoju výšku,veď to pomaly nemáš z čoho chudnúť,fakt tie 4kg nie je veľa a asi preto to proste u teba tak rýchlo nepôjde dole,lebo vraj posledné kilogramy do ideálnej postavy idú najťažšie a najpomalšie,ale treba len vydržať...a ty si kľudne môžeš dovoliť tú zmrzku aj každý deň s tvojou váhou..držím palce,určite to zvládneš

Lea 02

sajfina, no uvidím, niekedy poslúcham svoje telo, ako dnes, s tou zmrzkou, jeden kornút šup ho tam a bolo mi supeer ...a myslíš že mám dobrú váhu na svoju výšku ? mne by stačilo tak 4 kg dať dole, ale nejde to
no a napíš ako sa ti darí :-)

ploche_brusko

no tak ja uz dietu nedrzim vobec...hehe.... ale viem ze ma ta dieta, resp tych par dni zmenila...nepotrpim si maso..vobec...ziadmne parky, slamky, klobasky, ani sunku.....vacsinou si robim doma vselijake polievky..milujem ich, a jednak zasitie a jednak sa z nich az tak nepribera, je to v podstate len voda....taktiez papam vela zeleninky...a jem vtedy ked som hladna a do syta...takze dalej by som v chudnuti chcela pokracovat takymto stylom...:) dam si aj sladke...vcera som mala meninky tak som podostavala kopu dezertov, ale nie svetko naraz....ja si radsej dam ked mam an to chut, lebo viem ze dov tri hodiny by som mala este vacsiu, a zjedla yb som 10x tolko vela :)

sajfina

Lea 02 tak možno je to tým,že nemáš nadváhu,tebe stačí možno tak 5 kg dole a si dokonalá :)...to ako keby som ja vážila 55kg pri 160cm,to by som bola inak šťastná :)..hlavne to nevzdávaj,veď aj tu v iných témach niektoré baby písali,že najprv vôbec nechudli,až neskor začali a rýchlo

Lea 02

sajfina mám 168/63, idem 15 deň, dnes mám ovocie, ale tak ma bolela hlava dala som si trošku zmrzliny a hne´d mi je lepšie, inak len ovocie a zeleninový šalát, mandle trochu.

majka__

ja som dnes spapala tekvicovy privarok s maskom. potom zmrzlinku cez den (bola som v praci, co uz) :o). a potom som spapala teraz poobede jeden sojovy roztek s trochou sunky. a za chrbtom mi sestra a mamka jedia kupelne oplatky. takze jednu si dam... no co uz. nevadi. proste beriem to tak, ze ak by som v kuse si vravela ze nie a nie, tak zajtra by som zjedla cely balik.

sajfina

ešte ma napadlo Lea 02,že koľko meriaš??možno nemáš nadváhu,preto nechudneš,ja som malá,mám len 160cm a mala som 69kg,takže dosť na moju výšku,aké máš BMI?a koľký deň máš dnes?niekomu to trvá dlhšie,kým sa naštartuje

Lea 02

sajfina a to máš aj prehrrešky a chudneš ? ja nechudnem od tej diéty, a nemám také prehrešky , sem tam sa niečo prihodí, nejaká broskyňa večer ale bo melon a nechudnem ... mám stále 63 kg , neviem ako je to možné, možno už vek ...

Lea 02

sajfina a to máš aj prehrrešky a chudneš ? ja nechudnem od tej diéty, a nemám také prehrešky , sem tam sa niečo prihodí, nejaká broskyňa večer ale bo melon a nechudnem ... mám stále 63 kg , neviem ako je to možné, možno už vek ...