PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

Katka35

tibike, to urcite nie, nedovolila by som si plytvat vas i moj cas nejakymi vymyslami. pisala som pravdu. nezda sa mi, ze by ten nas zivot vyzeral nejak neuveritelne. vela ludi sa trapi na svete, ale tazko sa je zverit okoliu, preto je to lepsie anonymne

tibike81

nerobí si tu niekto srandu z diskutujúcich? lebo spoločensky (už nie rodovo!) je nepochopiteľný postoj VŠ-vzdelanej mladej ženy k tomu, čo je opisované stále v podrobnejšom detaile...
In Love with Quasimodo?

severanka

nečítala som komenty, len úvod témy, čo písala zakladateľka... mne je dosť divné, že takýto muž sa vôbec dakedy aj oženil :D
btw, Katka35, to si tak strašne málo seba vážiš? to fakt nemáš na lepšieho ? ? ? neverím tomu...

Katka35

:-)) jajka, neviem, ci by sa ti pacil, okrem internetu ma zavislost od tetovania.

okrem toho, ale to nevidiet, ma v dost zlom stave chrup, takze pusinky uz dlho nehrozili

Katka35

to je jedno, odkial sme, je tu dost muzov ale ziadna kvalita, vsak hovorim, ze mi ho niektore zeny este aj zavideli.

dakujem vam vsetkym zo srdca za prispevky, budem si ich citat tieto dni v slabych chvilkach

jajka001_

takze z pozitiv nadejneho otca tvojich deti je len jedno - ze je pekny. to musi byt strasne pekny ked to prebije vsetko to ostatne.
mimochodom, vkus je individualny - este ze tak, stastie pre neho ze sa aspon tebe paci.